Skip to main content

2023-12-04: Fordonstekniker till Örnsköldsvik & Sollefteå

Vill du arbeta hos ett företag som satsar på att du ska utvecklas samt skaffa dig yrkeserfarenheterfarenhet genom spännande och varierande arbetsuppgifter? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Är teknik och att meka det roligaste du vet? Då kan denna tjänst vara något för dig! Verkstadsbolaget Docksta Buss & Truck AB, som sköter om våra bussar, anställer nu fordonstekniker till bussverkstäderna i Örnsköldsvik och Sollefteå. 

Vi erbjuder en rolig arbetsplats, trevliga kollegor, välutrustade verkstäder, friskvårdbidrag samt förmånlig sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal.

Tjänsten:

Vi behöver förstärka vår verksamhet med fler fordonstekniker för tunga fordon (buss). Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är meriterande eftersom felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Verkstadens öppettider är idag kl. 07:00-16:00 måndag-fredag. Denna tjänst avser anställning på 100 % med fast månadslön.

Kvalifikationer/egenskaper:

Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Erfarenhet av pneumatik och fordonsel är meriterande.

Dessutom:

- B-körkort

- D-körkort anses meriterande

- Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska

Som person är det viktigt att du är driven, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande samt att du har ett stort intresse för teknik och fordon. Du har ordningssinne, är noggrann och har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp.

Om företaget:

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ca 25 medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sju verkstäder från Timrå i söder till Ö-vik i norr, som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer vars fordon vi reparerar. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vår verksamhet inkluderar allt från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer för resor med både buss, flyg och båt i Sverige, Norden och Europa

Byberg & Nordin har närmare 500 medarbetare och drygt 300 fordon.

Ansökan:

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Välkommen att ansöka redan idag via länk >>

För mer information kring tjänsten kontakta:

Anders Hagström, Teknisk chef, tel: 010-722 03 66

All kontakt med rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare avböjes vänligen men bestämt.

Fritextsökning