Ullared Shopping

Gekås Ullared- mer än ett varuhus!

Boka vår populära paketresa och följ med till Sveriges största utflyktsmål och ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart!

Här hittar du hela 100 000 olika produkter med alltifrån leksaker till hygienartiklar, blommor, elektronikprylar, lampor, mattor, kläder, babyartiklar, heminredning, livsmedel, böcker, verktyg till sport, fritid och mycket mer. Res smidig och shoppa loss. Vi bor på trevliga Gekås Hotell.

För inspiration från shoppingparadiset klicka här Gekås Ullared

För information om avresetider, klicka på Se avgångstider nedan. 

Bildkälla: Gekås Ullared

Pris fr.:
2 490:-
Dagar:3
Bussresa, kaffe och smörgås på vägen dit, kaffe med fikabröd på hemresan, logi inkl. frukost på Gekås Hotell. NYHET:Boka tryggt hos oss, vi erbjuder avbeställningsskydd utan krav på läkarintyg.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Vi startar från respektive hemort enligt tidtabell och reser söderut via Sundsvall. På Rasta Tönnebro gör vi ett stopp för kaffe och bröd som finns med oss ombord. Resan fortsätter därefter och nästa stopp blir i Norrköping , där det finns möjlighet att köpa en god lunch. Mätta och belåtna fortsätter vi därefter resan till Gekås Ullared. Vi inkvarterar oss på hotellet som ligger ca 250 m från varuhusets entré.

Dag 2 SHOPPINGDAG! Vi laddar upp med frukost på hotellet innan vi börjar vår shopping på Gekås som har öppet från kl. 08.00-20.00.
 
Dag 3 Frukost och utcheckning. Vi samlas och packar bussen kl. 08.30 och startar sedan hemresan. Vi kommer att göra stopp efter vägen för fika från bussen samt för middag i Norrköping. Vi fortsätter därefter vår resa norrut och vid värdshuset i Tönnebro gör vi åter ett stopp för en liten bensträckare. Efter en trevlig resa och shoppingupplevelse är vi tillbaka i respektive hemort på kvällen.

 

Hotell

Gekås Hotell

    

Danskavägen 13
311 85 Ullared
0346-37501
Reception.hotellet@gekas.se
www.gekas.se

 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
28/3- se avgångstiderBussUllared ShoppingresaMer än 82 490:-BokaMer information
2/5- se avgångstiderBussUllared ShoppingresaMer än 82 490:-BokaMer information
Powered by Travelize