Fler nyheter

 • Frågor om våra resor med anledning av coronaviruset

  2020-04-03

  Med anledning av den ökade mängden frågor gällande coronaviruset och hur det påverkar våra resor, ger vi här mer information och har sammanställt svaren på de vanligaste frågorna.
   

  Vi på Byberg & Nordin tar våra resenärers säkerhet på största allvar och vi följer noga informationen om coronavirusets spridning och myndigheternas rekommendationer. Vi genomför inte resor till områden där UD eller myndigheterna vid resans tidpunkt avråder från resor.

  Här kan du läsa mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande corona/covid-19

  Kommer min planerade resa att bli av?
  Utrikesdepartementet har som ansvar att bestämma var det är säkert att resa.

  Om du har beställt en resa till områden som avråds från UD med avresa den närmsta månaden kommer du att bli kontaktad personligen av oss och få mer information om avbokning och återbetalning.

  Har du beställt en resa till berörda regioner med senare avresa ber vi dig avvakta situationens utveckling tillsammans med oss. Vi utgår från att din resa kommer att genomföras som planerat, men du kommer att bli kontaktad av oss om sitautionen förändras.

  Jag vill avboka min resa, får jag pengarna tillbaka?
  När du bokar en resa med Byberg & Nordin är du skyddad av paketreselagen. Det betyder att om myndigheterna avråder från resor till ett land eller en region vid tidpunkten för avresa kommer vi att ställa in din resa och du får tillbaka pengarna för resan. 

  Om du vill avboka en resa som inte omfattas av myndigheternas avrådan är det våra ordinarie avbokningsregler som gäller. Dessa hittar du här i våra resevillkor.
   

  Om du har ytterligare frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss på telefon: 010-722 03 00 eller e-post: info@bybergnordin.se

  Uppdaterad: 2020-04-02 
   

 • Information om coronaviruset för resenärer i kollektivtrafiken

  2020-04-02

  Byberg & Nordin kör upphandlad linje-, skol- och särskild kollektivtrafik i Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg.

  Eventuella frågor om corona/covid-19 och kollektivtrafiken hanteras av Kundservice i respektive län. Här nedan kan du se vilken resenärsinformation som gått ut i respektive län från Länstrafiken Västerbotten, Din Tur, Länstrafiken Jämtland och X-trafik

  Västerbotten​​:
  https://www.tabussen.nu/lanstrafiken/nyheter/coronavirus-och-kollektivtrafiken/

  Västernorrland:
  https://www.dintur.se/information-angaende-coronaviruset/

  Jämtland:
  https://ltr.se/information-angaende-coronaviruset/

  Gävleborg:
  https://xtrafik.se/News/14567/Information-om-Corona

 • Resekatalogen 2020 är här!

  2020-01-21

  2020 års fantastiska programresor finns här på webbsidan under Sverige, Norden och Europa. Här hittar du både gamla favoriter och nya, härliga resmål. 

  Hör av dig till oss via Kontakta oss här på webbplatsen om du önskar få vår resekatalog hemskickad ( uppge din postadress i Meddelandefältet). Du som rest med oss de senaste 3 åren får den automatiskt i din brevlåda i slutet av januari.

  Här kan du läsa den som PDF

  Välkommen in i vårt reseprogram, och ut i världen!

   

   

   

 • Kundservice för ny trafik- Holmsund/Obbola-Umeå-Sävar fr.o.m 1/1

  2019-12-27

  Den 1 januari 2020 startar vår nya trafik i Holmsund/Obbola-Umeå-Sävar. Om du önskar tidtabellsupplysning gällande turer i Västerbotten, har frågor eller synpunkter som du vill framföra kontaktar du Länstrafiken i Västerbotten på 0771-100 110 eller www.tabussen.nu

  Tabussen- Länstrafiken i Västerbotten lägger även ut information och nyheter på sociala medier; Facebook Tabussen och Instagram Tabussen 

  Hittegods från våra bussar i Västerbotten hanteras fr.o.m 1/1 av Bussgods i Umeå. Mer information hittar du här borttappat-eller-kvarglomt-vasterbotten 

 • Vi startar upp trafik i Umeå och Sävar

  2019-10-23

  Byberg & Nordin utökar bussverksamheten vid årsskiftet och etablerar sig i Västerbotten, med depåer i Umeå och Sävar. Totalt kommer vi att ha ett trettiotal medarbetare i den nya trafiken och nästan lika många fordon. Rekryteringen är i det närmaste klar men håll utkik under Aktuella tjänster under Jobba hos oss eller skicka in en spontanansökan till hr@bybergnordin.se och beskriv kort vem du är, vilken typ av tjänst du är intresserad av samt vad du kan tillföra i vår verksamhet. 

Powered by Travelize