Fler nyheter

 • Nominera Årets Bussförare 2021 i Västernorrland

  2021-03-18

  För andra året i rad kommer Din Tur i Västernorrland att utse Årets Bussförare. Du som reser med skol- och linjetrafiken i länet kan vara med och nominera din favorit. Förra året hade vi på Byberg & Nordin flera finalister men hoppas på att kunna toppa det i år. Vi vill såklart att det ska vara en av våra som tar sig hela vägen upp på den hedrande förstaplatsen och som får mottaga utmärkelsen Årets Bussförare 2021!

  Så här utses Årets Bussförare 2021

  1. Västernorrlands resenärer nominerar sina favoritbussförare genom att – senast den 26 april 2021 – fylla i formuläret på Din Turs webbsida.
  2. En jurygrupp bestående av representanter från Din Tur, Nobina och Mittbuss (där vi på Byberg & Nordin ingår) utser tre finalister.
  3. Allmänheten röstar (på webben) och den med flest röster utses i juni till Årets bussförare 2021. Vinnaren kommer att presenteras på Din Turs webbsida och i sociala medier.

  Årets Bussförare är schysst, omtänksam, glad, trevlig, rolig, trygg - ja, vad tycker du? Surfa in hos Din Tur och nominera din favoritförare och motivera varför du tycker att just hen är värd utmärkelsen Årets Bussförare 2021.

 • Vi kommer att anställa skolbussförare i Ramsele till hösten

  2021-03-18

  Till skolstart i höst kommer vi att ha en vakant deltidstjänst på 70 % i Ramsele. Uppdraget är skolbusskörning vardagar med start ca kl 7 och avslut före 16, med uppehåll på hemmaort mitt på dagen, perfekt för exempelvis en promenad med hunden. Var tredje söndag körs linjetrafik till Sollefteå. Du kan redan nu anmäla intresse för tjänsten genom att fylla i dina uppgifter i formuläret här. Kom ihåg att ange Ramsele som ort innan du klickar iväg din ansökan.

  Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Peder Tarberg på tel 010-722 03 78 eller via e-post peder.tarberg@bybergnordin.se 

 • Vi anställer taxiförare till Kramfors och Höga Kusten!

  2021-02-16

  I juni startar vårt nya taxiuppdrag och vi behöver därför anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare till Kramfors och Höga Kusten! Nu öppnar vi upp för ansökningar så skicka in din intresseanmälan här >>

  Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Arbetstiderna är varierande. Hos oss inom Byberg & Nordin får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

  Vid frågor kontakta taxiansvarig Thomas Strandman på tel. 010-722 03 91

 • Munskydd i kollektivtrafiken fr.o.m. 7 januari

  2021-01-05

  Med anledning av den pågående coronapandemin har Folkhälsomyndigheten tagit fram en ny nationell rekommendation om att resenärer i kollektivtrafiken ska bära munskydd när det är risk för trängsel. Detta införs från och med den 7 januari 2021 i syfte att begränsa spridningen av coronavirus/covid-19. Fortfarande gäller även de vanliga rekommendationerna om att du bara ska resa med kollektivtrafiken om du inte har något annat val. Rekommendationen om munskydd gäller för alla födda 2004 och tidigare (vilket innefattar resenärer från gymnasieåldern och äldre) och på vardagar mellan klockan 7-9 och 16-18. 

  Du som reser med oss i linjetrafiken ansvarar själv för att ta med munskydd och att ta på det innan ombordstigning och ha det på under hela resan samt vid avstigning till dess att du har lämnat hållplats eller perrongområde. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du använder engångsmunskydd som är CE-märkt klass 1 eller 2.

  Mer information om direktiv och rekommendationer kring coronavirus/covid-19 och munskydd m.m. hittar du som reser med oss i linjetrafiken inom respektive län: 

 • Ökad närvaro i digitala kanaler - den tryckta resekatalogen utgår

  2020-12-21

  Vi ser att våra kunders beteenden och sätt att ta del av olika media förändras i rask takt. Vi som researrangör har också ett behov av att hela tiden kunna informera om nya resor och uppdatera information, inte minst under rådande omständigheter. För att kunna nå så många som möjligt kommer vi därför att öka närvaron i digitala kanaler och i samband med detta slutar vi producera vår tryckta resekatalog.  

  Vi hälsar dig fortsatt varmt välkommen att hitta inspiration till nya härliga reseupplevelser här på vår webbsida. Till varje programresa i Sverige, Norden och Europa finns även en utskriftsvänlig PDF. Vi arbetar framåt och lägger löpande ut allt eftersom det blir klart.

  Följ oss gärna på vår facebooksida Byberg & Nordin Busstrafik AB och vår instagram bybergnordin_ab för att ta del av de senaste resenyheterna. Om du önskar anmäla dig till vårt Nyhetsbrev kan du göra det ovanför Nyheter här på webbsidan.

  Som vanligt är du även välkommen att slå oss en signal på 010- 722 03 00.
   

Powered by Travelize