Skip to main content

2023-02-01: Bussförare till heltidstjänst i Ånge!

Är du bussförare på jakt efter jobb? Vi anställer till en förartjänst på heltid i Ånge. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM TJÄNSTEN

Vi anställer till en 100 % tjänst med stationering i Ånge. Tjänsten ska vara tillsvidare men med 6 månaders prövotid. I tjänsten ingår linjetrafik på vardagar och vissa lördagar. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

MER OM DIG 
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.

Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.

För att arbeta som bussförare hos oss krävs:

- D-körkort

- YKB

- Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare.  

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Joakim Österström, områdeschef, på tel 010-722 03 18 eller e-post joakim.osterstrom@bybergnordin.se 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå