Skip to main content

2024-06-03: Fordonstekniker till Docksta Buss & Truck i Ådalen

Vill du arbeta hos ett företag som satsar på att du ska utvecklas samt skaffa dig yrkeserfarenheterfarenhet genom spännande och varierande arbetsuppgifter? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Är teknik och att meka det roligaste du vet? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder en rolig arbetsplats, trevliga kollegor, välutrustade verkstäder, friskvårdbidrag samt förmånlig sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal.

Tjänsten:

Vi behöver förstärka vår verksamhet med en fordonstekniker för tunga fordon (buss). Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är meriterande eftersom felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Denna tjänst avser anställning på 100 % med fast månadslön.

Kvalifikationer/egenskaper:

Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Erfarenhet av pneumatik är meriterande.

Vi är också öppna för att anställa dig som är intresserad har erfarenhet av teknik och tycker det skulle vara roligt att jobba med oss.

Dessutom:

  • B-körkort
  • D-körkort anses meriterande
  • Erfarenhet av fordonsel anses meriterande
  • Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska

Som person är det viktigt att du är driven, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande samt att du har ett stort intresse för teknik och fordon. Du har ordningssinne, är noggrann och har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp.

Placering:

Just nu söker vi medarbetare i Sollefteå, Kramfors, Härnösand och även Örnsköldsvik.

Var du bor är således inte det viktigaste för oss men att du finns i anslutning till någon av våra verkstäder är såklart nödvändigt.

Om företaget:

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ca 30 medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sju verkstäder från Timrå i söder till Övik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer vars fordon vi sköter genom ett serviceavtal. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vår verksamhet inkluderar allt från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer för resor med både buss, flyg och båt i Sverige, Norden och Europa

Byberg & Nordin har närmare 600 medarbetare och drygt 300 fordon.

Ansökan:

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Välkommen att ansöka redan idag via Byberg & Nordins ansökningsformulär! Klicka här! >>

För mer information kring tjänsten kontakta:

Anders Hagström, Teknisk chef, tel: 010-722 03 66

 

All kontakt med rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare avböjes vänligen men bestämt.

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå