Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du under Aktuella tjänster längre ner på sidan. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen samt kort information om Björks & Byberg, koncernen vi tillhör. 

Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så. Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet är bred och inkluderar linjetrafik, skoltrafik, taxi- och färdtjänst, gruppresor för företag & föreningar och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.

Hos oss arbetar huvudsakligen buss- och taxiförare, verkstadspersonal ( i verkstadsföretaget Docksta Buss & Truck), trafikledning, sälj/marknad och övrig administration. Företaget har idag närmare 480 medarbetare, ca 250 fordon och omsätter 360 mkr. Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har flera bussdepåer i dessa områden.

Våra kontor finns i: 
Örnsköldsvik
Docksta
Nordingrå
Sollefteå
Kramfors
Härnösand
Timrå
Ånge

 

Aktuella tjänster

Här hittar du Aktuella tjänster.
Är du intresserad av andra tjänster än de vi utlyser? Här kan du Connecta med oss och på så vis få del av nya jobb som publiceras och matchar din profil Connecta

Driftledare Härnösand

Vi söker nu en driftledare till vår bussverksamhet i Härnösand. Tjänsten är på heltid med placering i Härnösand. 

Vi söker dig som är prestigelös i ditt sätt att arbeta och som gillar att se lösningar istället för problem, ingenting är omöjligt! Att samarbeta är viktigt för dig, och du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas. Periodvis är det ett högt arbetstempo och därför är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig till ändrade förutsättningar, samt kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press. 

Som person tycker du om att ge service såväl internt som externt och du har en god förmåga att få andra att prestera goda resultat. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och ta kontakt med andra människor, såväl våra interna medarbetare (främst förare) som med våra kunder! Du bör även ha en god förmåga att arbeta organiserat och strukturerat. 

 Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

-Kontinuerligt arbete med att optimera trafiken inom det egna området och hitta lösningar som är gynnsamma för hela bolaget. 
-Aktivt arbeta med personalplanering samt trafikledning  
-Säkerställa att förarnas tid optimeras och att körtiden följer de regler, lagar och avtal som råder. Dokumentera samtliga avvikelser i våra driftsystem. 
-Ha god kännedom om samtliga köruppdrag som är inplanerade. 
-Finnas tillgänglig och svara på drifttelefonen vissa perioder (hantera sjukfrånvaro, ledigheter, beställningar etc).  
-Arbeta i enlighet med vår standard för miljö, kvalité och arbetsmiljö samt sträva efter ständiga förbättringar i verksamheten. 
-Tjänsten kan komma att kombineras med busskörning vid behov och det är därför ett krav på att du innehar D-körkort samt YKB.  

Läs mer och ansök på Driftledare Härnösand

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Tillträde sker omgående och enligt överenskommelse. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Edin Mahmutovic, 010-722 03 61. 

Bussförarutbildning

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig?

Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

Kort om koncernen

Byberg & Nordin är en del av Björks & Byberg-koncernen och är en av fyra delägare. Koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och är idag Sveriges största privatägda aktör i branschen. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med över 2000 medarbetare och en sammanlagd flotta om 1000 fordon. Nationell spridning i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet – ingenting är omöjligt!

I koncernen ingår idag Byberg & Nordin Busstrafik AB, A Björks, Björks Buss, Björks 24-7, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks Buss i Närke och Lindbergs Buss.
 

Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom alla bolag i koncernen Lediga tjänster Björks & Byberg

Powered by Travelize