Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du under Aktuella tjänster längre ner på sidan. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen.

Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så. Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet är bred och inkluderar linjetrafik, skoltrafik, taxi- och färdtjänst, gruppresor för företag & föreningar och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.

Hos oss arbetar huvudsakligen buss- och taxiförare, verkstadspersonal ( i verkstadsföretaget Docksta Buss & Truck), trafikledning, sälj/marknad och övrig administration. Företaget har idag närmare 480 medarbetare, ca 250 fordon och omsätter 360 mkr. Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har flera bussdepåer i dessa områden.

Våra kontor finns i: 
Umeå (årsskiftet 2019/2020)
Örnsköldsvik
Docksta
Nordingrå
Sollefteå
Kramfors
Härnösand
Timrå
Ånge

 

Aktuella tjänster

Här hittar du Aktuella tjänster.

Just nu söker vi: Taxiförare Kramfors och Bussförare Hemling. För mer information, se nedan.

Taxiförare till Kramfors

Behovs- eller timanställning

Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill jobba extra på sidan av studier eller liknande? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team i Kramfors med fler taxiförare.

OM TJÄNSTERNA 
Som taxiförare hos oss finns det möjlighet till varierade köruppdrag; färdtjänst, vanlig traditionell taxitrafik samt sjukresor. Du utför bland annat taxitransporter på avtalstrafik för Länstrafiken Västernorrland. Vi söker nu ett flertal nya medarbetare och tjänsterna är vid behov (timmar) och passar dig som vill arbeta extra eller deltid. Det finns goda möjligheter till heltidsanställning längre fram.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
- B-körkort, Taxiförarlegitimation 
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som taxiförare 

MER OM DIG
Att arbeta som taxiförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet för dig. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under stora delar av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

MER OM FÖRETAGET

Läs gärna mer om Byberg & Nordin och vår verksamhet här på webbplatsen under Om företaget och Vår verksamhet

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@bybergnordin.se och märk ansökan med Taxiförare Kramfors".
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till områdeschef, taxi Thomas Strandman 010-722 03 91.

 

Bussförare till Hemling

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker nu en bussförare på heltid till Hemling. Här bedriver Byberg & Nordin bussverksamhet med linjetrafik. Vi tror att om du som person är flexibel och tycker om ett självständigt arbete med stort eget ansvar kommer du att trivas mycket bra här. 

MER OM DIG
Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

- D-körkort
- YKB
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som bussförare

OM TJÄNSTEN
Heltidstjänst med arbete måndag till fredag, stationerad i Hemling. Som förare här kommer du i mångt och mycket att sköta dig själv, då trafikledningen sitter i Örnsköldsvik. Tjänsten innehåller köruppdrag för linjetrafik. Tillträde sker i december. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

MER OM FÖRETAGET

Läs gärna med om Byberg & Nordin och vår verksamhet här på webbplatsen under Om företaget och Vår verksamhet

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag via mail till oss på hr@bybergnordin.se och senast den 19 oktober.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till tf. områdeschef i Örnsköldsvik, Fredrik Nordin 010-722 03 52.

 

Bussförarutbildning

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig?

Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

Powered by Travelize