Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du under Aktuella tjänster längre ner på sidan. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen samt kort information om Björks & Byberg, koncernen vi tillhör. 

Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så. Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet är bred och inkluderar linjetrafik, skoltrafik, taxi- och färdtjänst, gruppresor för företag & föreningar och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.

Hos oss arbetar huvudsakligen buss- och taxiförare, verkstadspersonal ( i verkstadsföretaget Docksta Buss & Truck), trafikledning, sälj/marknad och övrig administration. Företaget har idag närmare 480 medarbetare, ca 250 fordon och omsätter 360 mkr. Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har flera bussdepåer i dessa områden.

Våra kontor finns i: 
Örnsköldsvik
Docksta
Nordingrå
Sollefteå
Kramfors
Härnösand
Timrå
Ånge

 

Aktuella tjänster

Här hittar du Aktuella tjänster.

Är du intresserad av andra tjänster inom vår verksamhet? Här kan du Connecta med oss och på så vis få del av nya jobb som publiceras och matchar din profil Connecta

Vi söker just nu:

Engagerad och kommunikativ Områdeschef till Byberg & Nordin i Umeå

Som områdeschef för bussverksamheten blir du övergripande ansvarig för bussverksamheten i Västerbottens län, som är fördelad på orterna Umeå, Sävar, Storuman, Lycksele och Tärnaby. Till årsskiftet startar vi upp denna verksamheten med ett helt nytt upplägg. Här ska vi arbeta med små förargrupper knutna till fordon, här ska det finnas plats för individuella önskemål om scheman och här ska man ta eget ansvar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna till ett varierat bussförararbete. I området kommer det att finns totalt ca 30 bussförare samt 1 driftledare. Du kommer ha direkt personalansvar över samtliga medarbetare i området. Placering för anställningen är i Umeå men resor kommer att förekomma i tjänsten. 
För att läsa mer om tjänsten som Områdeschef och ansöka, klicka här: Områdeschef Umeå
 

Strukturerad och lösningsfokuserad Driftledare till Byberg & Nordin i Umeå

Som driftledare för bussverksamhet ansvarar du för den dagliga driften. Som person är du pålitlig och ihärdig i ditt sätt att arbeta, du ser till att få saker och ting att stämma och att arbetsuppgifterna verkligen genomförs ända till slutet. Det är viktigt att du tycker om att kommunicera och ta kontakt med andra människor, såväl våra interna medarbetare (främst förare) som med våra kunder! Du bör även ha en god förmåga att arbeta organiserat och strukturerat. För att läsa mer om tjänsten som Driftledare och ansöka, klicka här: Driftledare Umeå


Bussförare till Byberg & Nordin i Umeå

Vi letar nu efter bussförare som älskar att sitta bakom ratten och som är sugen på att arbeta inom en nytänkande och flexibel arbetsmiljö. Här ska vi arbeta med små förargrupper knutna till fordon, här ska det finnas plats för individuella önskemål och här ska man ta eget ansvar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna till ett varierat bussförararbete. Placeringsort kommer att vara Umeå och det kommer finnas möjlighet till att köra både linje- och beställningstrafik. Vi tror att om du som person är flexibel och tycker om ett självständigt arbete med stort eget ansvar kommer du att trivas mycket bra här. Trafiken går måndag till söndag.  För att läsa mer om tjänsten som Bussförare i Umeå och ansöka, klicka här: Bussförare Umeå
 

Bussförare till Byberg & Nordin i Sävar

Vi letar nu efter bussförare som älskar att sitta bakom ratten och som är sugen på att arbeta inom en nytänkande och flexibel arbetsmiljö. Här ska vi arbeta med små förargrupper knutna till fordon, här ska det finnas plats för individuella önskemål, här ska man ta eget ansvar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna till ett varierat bussförararbete. Placeringsort kommer att vara Sävar och det kommer finnas möjlighet till att köra både linje- och beställningstrafik. Vi tror att om du som person är flexibel och tycker om ett självständigt arbete med stort eget ansvar kommer du att trivas mycket bra här. Trafiken går måndag till söndag.  För att läsa mer om tjänsten som Bussförare i Sävar och ansöka, klicka här: Bussförare i Sävar

 

Bussförarutbildning

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig?

Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

Kort om koncernen

Byberg & Nordin är en del av Björks & Byberg-koncernen och är en av fyra delägare. Koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och är idag Sveriges största privatägda aktör i branschen. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med över 2000 medarbetare och en sammanlagd flotta om 1000 fordon. Nationell spridning i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet – ingenting är omöjligt!

I koncernen ingår idag Byberg & Nordin Busstrafik AB, A Björks, Björks Buss, Björks 24-7, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks Buss i Närke och Lindbergs Buss.
 

Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom alla bolag i koncernen Lediga tjänster Björks & Byberg

Powered by Travelize