Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du under Aktuella tjänster längre ner på sidan. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen.

Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så. Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet är bred och inkluderar linjetrafik, skoltrafik, taxi- och färdtjänst, gruppresor för företag & föreningar och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.

Hos oss arbetar huvudsakligen buss- och taxiförare, verkstadspersonal ( i verkstadsföretaget Docksta Buss & Truck), trafikledning, sälj/marknad och övrig administration. Företaget har idag närmare 480 medarbetare, ca 250 fordon och omsätter 360 mkr. Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har flera bussdepåer i dessa områden.

Våra kontor finns i: 
Umeå (årsskiftet 2019/2020)
Örnsköldsvik
Docksta
Nordingrå
Sollefteå
Kramfors
Härnösand
Timrå
Ånge

 

Aktuella tjänster

Här hittar du Aktuella tjänster.

Just nu söker vi: Verkstadstekniker Örnsköldsvik, Taxiförare Kramfors, Bussförare Sävar.

För mer information, se nedan.

 

Verkstadstekniker till vårt verkstadsbolag Docksta Buss & Truck i Örnsköldsvik 

Docksta Buss & Truck är i en expansiv fas och söker nu tekniker för buss till verkstaden i Örnsköldsvik. Det är verkstadsarbete av stor variation och rollen passar dig som gillar att arbeta med stor frihet under ansvar.   

OM TJÄNSTERNA: 
Vi söker nu två fordonstekniker/mekaniker för tunga fordon (buss) i vår verkstad i Örnsköldsvik. Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är nödvändig då felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Tjänsterna avser heltidsanställning med fast månadslön.

MER OM DIG:
Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Erfarenhet av pneumatik är meriterande. Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, lösningsorienterad och har ett stort säkerhetstänk. Du ska vilja göra ett genuint bra arbete och drivas av att hitta bra och effektiva lösningar på de utmaningar du ställs inför. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppmuntrar därför både dig som är junior och senior tekniker att ansöka.  
För att arbeta hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
- B-körkort 
- D-körkort anses meriterande
- Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
- Erfarenhet inom branschen


MER OM FÖRETAGET: 
Läs gärna mer om Docksta Buss & Truck och om vår verksamhet här på webbplatsen under Om företaget och Vår verksamhet

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@bybergnordin.se och märk ansökan med ”Tekniker Örnsköldsvik".
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Anders Hagström, Teknisk chef, Tel 070-349 06 66  

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.
 

 

 

Bussförare Sävar

Är du sugen på att göra någonting nytt till 2020? Är du en person som verkligen gillar möten med olika människor och är serviceinriktad? I januari 2020 startar Byberg & Nordin upp ny bussverksamhet i Västerbotten. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Vi letar nu efter bussförare som älskar att sitta bakom ratten och som är sugen på att arbeta inom en nytänkande och flexibel arbetsmiljö. Här ska vi arbeta med småförargrupper knutna till fordon, här ska det finnas plats för individuella önskemål, här ska man ta eget ansvar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna till ett varierat bussförararbete. Placeringsort kommer att vara Sävar och det kommer finnas möjlighet till att köra både linje- och beställningstrafik. Vi tror att om du som person är flexibel och tycker om ett självständigt arbete med stort eget ansvar kommer du att trivas mycket bra här. Trafiken går måndag till söndag. 

MER OM DIG 
Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider. 

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer: 
•    D-körkort 
•    YKB 
•    Svenska i tal och skrift 
•    Gärna några års erfarenhet som bussförare 
Tillträde sker vid årskiftet. 

MER OM FÖRETAGET 
Läs gärna mer om Byberg & Nordin och vår verksamhet här på webbplatsen under Om företaget och Vår verksamhet

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@bybergnordin.se och märk ansökan med ”Bussförare Sävar".

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Affärsområdeschef, Jens Byberg 010-722 03 08.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.

 

 

Taxiförare till Kramfors

Behovs- eller timanställning

Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill jobba extra på sidan av studier eller liknande? Tycker du om möten med olika människor och att leverera god service? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team i Kramfors med fler taxiförare.

OM TJÄNSTERNA 
Som taxiförare hos oss finns det möjlighet till varierade köruppdrag; färdtjänst, vanlig traditionell taxitrafik samt sjukresor. Du utför bland annat taxitransporter på avtalstrafik för Länstrafiken Västernorrland. Vi söker nu ett flertal nya medarbetare och tjänsterna är vid behov (timmar) och passar dig som vill arbeta extra eller deltid. Det finns goda möjligheter till heltidsanställning längre fram.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
- B-körkort, Taxiförarlegitimation 
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som taxiförare 

MER OM DIG
Att arbeta som taxiförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet för dig. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under stora delar av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

MER OM FÖRETAGET

Läs gärna mer om Byberg & Nordin och vår verksamhet här på webbplatsen under Om företaget och Vår verksamhet

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@bybergnordin.se och märk ansökan med Taxiförare Kramfors".
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till områdeschef, taxi Thomas Strandman 010-722 03 91.

 

Bussförarutbildning

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig?

Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

Powered by Travelize