The Ark på Naturscen Skuleberget- flyttat till 2022

The Arks sommarturné 2021 kommer inte att kunna genomföras som planerat. Samtliga konserter flyttas fram till sommaren 2022. Nytt datum för The Ark på Naturscen Skuleberget är 21 juli 2022. Bokade resenärer för 2021 kontaktas inom kort. 

”Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade återföreningen inte kommer att kunna genomföras i år heller. I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022. Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet! Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!!” 

   The Ark

Bussresa t/r- fr. 150 kr ( för mer information klicka på Se avgångstider nedan) 

Konsertbiljett "i det gröna"- 495 kr

Konsertbiljett läktarplats- 595 kr

Notera att evenemanget har 13 års åldersgräns

Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.

 

Pris fr.:
150:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. Ni som bokat biljett via oss får den ombord på bussen. Ni som ej har läktarplats, ta med filt.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
21/7- se avgångstiderThe Ark på Skule NaturscenMer än 8150:-BokaMer information
Powered by Travelize