Skip to main content

Ola Salo med Nordiska kammarorkestern

Upplev ett unikt gästspel på Naturscen Skuleberget
 

Den 13 augusti välkomnas en alldeles unik konstellation till Naturscen - Ola Salo med Nordiska Kammarorkestern tillsammans med dirigent och arrangör Jonas Nydesjö. Vi vågar utlova en upplevelse som berör på djupet. 
 
Konserten bjuder på både musik från the Ark, det bästa från Olas solokarriär och hans symfoniska kompositioner samt låtar från några av Olas största förebilder. Det blir både fartfyllt och stillsamt vackert, humoristiskt och eftertänksamt. Ola är en fantastisk entertainer och tillsammans med orkestern bjuder han på en oförglömlig konsert. Få stjärnor kan äga en scen som Ola Salo. 
 
Nordiska Kammarorkestern - med hemmascen i Sundsvall - drivs av en övertygelse om musikens kraft och potential att skapa oförglömliga möten. Deras styrka är att de kommer riktigt nära dig som sitter i publiken. Oavsett om du älskar den klassiska musiken eller är nyfiken på det allra senaste inom nutida konstmusik är vår målsättning att skapa upplevelser som berör dig på djupet. 
Under mars 2023 offentliggjordes även att Nordiska Kammarorkestern är Grammisnominerad i kategorin Årets Klassiska. 
 
Konsertens dirigent Jonas Nydesjö är känd för att obehindrat röra sig mellan musikgenrer och har gjort flertalet succéer. Han har arrangerat och dirigerat Ola Salos rockopera KULT i Sveriges Radio, och står bakom föreställningens musikarrangemang. 

 
Ola Salo har sedan genombrottet med The Ark bjudit på oförglömliga musikupplevelser på festival- och musikalscenerna och dessutom gjort krogshower, arenaturnéer och tv. 

Insläpp: Kl. 11:30 
Konsertstart: Kl. 14:00
Speltid: 120 min inkl. paus

PRISER- bussresa + konsertbiljett:
Endast Bussresa vuxen fr. 175  kr t/r
Endast Bussresa barn fr. 175  kr t/r

Konsertbiljett Läktarplats 695 kr
Konsertbiljett " i det gröna" Vuxen 595 kr

Fritextsökning