Skip to main content

Golfresa till Irland

Roganstown
Sword Open Golf Course
Roganstown
Dublin

Spektakulära landskap och golf utöver det vanliga! Följ med oss till Irland som åter och åter igen har blivit listad som en av de bästa golfdestinationerna. Med Dublin som bas besöker vi en blandning av olika banor i världsklass, naturligt utformade i enighet med det irländska klimatet. Upplev golf, gemyt och Guinness till irländska toner.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Dublin

  (måndag 15 maj) Avresa med buss från respektive hemort till Arlanda. På resan ner äter vi frukost på värdshuset i Tönnebro. Flyget avgår kl. 07:30 och när vi landat i Dublin åker vi direkt till Roganstown Golf & Country Club. Här finns möjlighet att äta lunch och värma upp innan rundan kl. 13.00. Därefter åker vi med transferbussen tillbaka till vårt hotell.

  Första kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2 - 4: Dagar på golfbanorna

  Vi äter frukost och tar därefter transferbussen kl. 09:00 till dagens bana. Då finns tid för uppvärmning innan golfen startar kl. 10:00. Se separat info om de banor vi bokat per dag. Efter avklarad runda tar vi bussen tillbaka till hotellet.

  Middagarna äter vi på egen hand i den livliga huvudstaden.

 • Dag 5: Dublin och hemåt

  Efter frukost checkar vi ut från hotellet och åker till flygplatsen i Dublin där flyget avgår kl. 12:00. När vi landar väntar en Byberg & Nordinbuss på att ta oss till Tönnebro Värdshus för en avslutningsmåltid, innan resan fortsätter hemåt.

Golfbanorna

Dag 1

 

Roganstown är en mycket hyllad 18-håls mästerskapsgolfbana placerad på en pittoresk plats i norra Dublin. Roganstown är en utmanande och vacker golfbana som noggrant designades av den irländska Ryder Cup-legenden Christy O'Connor Jnr. Roganstown Golf & Country Club har varit värd för det irländska PGA Southern Championship 2007, 2008 och 2009 och det irländska PGA Championship 2013 och var den första platsen i Irland som var värd för ett EuroPro Tour Event 2006.

Dag 2

Blainroe hittar du bara 3,5 km söder om Wicklow Town, dess läge på toppen av en klippa erbjuder spektakulär utsikt över Irländska havet med Mount Snowdon i bakgrunden. Tittar du västerut uppför den smala dalen hittar du de majestätiska Wicklow-bergen. De ger Blainroe sitt eget mikroklimat och ett vackert läge för golf året runt. Denna 18-håls, Par 72-bana mäter 6175 meter och öppnade 1978. Den bär den prestigefyllda designsignaturen Hawtree & Son.

Dag 3

Sword Open Golf Course är en 18-håls parkbana i relativt platt terräng. Broadmeadowfloden rinner genom banan och det naturligt förekommande vattnet har använts väl i utformningen av banan och strategiskt placerade vattenhinder och funktioner.

Dag 4

Vi besöker åter igen Roganstown. För mer info se Dag 1. 

 

 

 

Bra att veta om din resa

Klicka här för praktisk information och "bra att veta". 

Hotell

Övernattning dag 1 - 5

Harcourt Hotel
Harcourt Hotel ligger på Harcourt St. utanför det sydvästra hörnet av St. Stephen's Green i Dublins centrum. Alla större attraktioner ligger inom gångavstånd från hotellet. Dessutom ligger hotellet på...