Kryssningar

Höstlovskryssning Härnösand-Stockholm

Nyhet! Upplev fantastiska vyer och massor av kul ombord när Silja Symphony seglar från Härnösand via Höga Kusten ner till Stockholm. Här får du två övernattningar ombord och en dag i huvudstaden.  Ta med vännerna eller familjen på ett höstlov att minnas! Under lovet ....Läs mer »3 dagarfr. 1 290:-

Tallinnkryssning

Kryssa med oss till Tallinn och få två härliga dagar ombord och en heldag i land! Du kan också shoppa loss enligt begreppet "EU-shopping". Det betyder att vår buss och chaufför följer med i land och du kan passa på att handla till bra och billiga priser på köpcentrat ....Läs mer »

Helsingforskryssning

Upplev en härlig kryssning och ta samtidigt del av "Den vita staden "- Helsingfors! Vi reser tilsammans från hemorten och gör stopp under vägen för lunch och fika. Därefter tar vi del av det fina utbudet ombord och utforskar Helsingfors på egen hand ( buss och chaufför följer ej med ....Läs mer »

Rigakryssning

Moderna byggnader, Riga
Ta chansen att kombinera en trivsam kryssning med trevliga upplevelser i Riga! Vi reser tilsammans från hemorten och gör stopp under vägen för lunch och fika. Därefter tar vi del av det fina utbudet ombord och utforskar Riga på egen hand ( buss och chaufför följer ej med ....Läs mer »