Fler nyheter

 • Vi anställer taxiförare till Kramfors och Höga Kusten!

  2021-02-16

  I juni startar vårt nya taxiuppdrag och vi behöver därför anställa fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare till Kramfors och Höga Kusten! Nu öppnar vi upp för ansökningar så skicka in din intresseanmälan här >>

  Vi är på jakt efter dig som är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Arbetstiderna är varierande. Hos oss inom Byberg & Nordin får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

  Vid frågor kontakta taxiansvarig Thomas Strandman på tel. 010-722 03 91

 • Munskydd i kollektivtrafiken fr.o.m. 7 januari

  2021-01-05

  Med anledning av den pågående coronapandemin har Folkhälsomyndigheten tagit fram en ny nationell rekommendation om att resenärer i kollektivtrafiken ska bära munskydd när det är risk för trängsel. Detta införs från och med den 7 januari 2021 i syfte att begränsa spridningen av coronavirus/covid-19. Fortfarande gäller även de vanliga rekommendationerna om att du bara ska resa med kollektivtrafiken om du inte har något annat val. Rekommendationen om munskydd gäller för alla födda 2004 och tidigare (vilket innefattar resenärer från gymnasieåldern och äldre) och på vardagar mellan klockan 7-9 och 16-18. 

  Du som reser med oss i linjetrafiken ansvarar själv för att ta med munskydd och att ta på det innan ombordstigning och ha det på under hela resan samt vid avstigning till dess att du har lämnat hållplats eller perrongområde. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du använder engångsmunskydd som är CE-märkt klass 1 eller 2.

  Mer information om direktiv och rekommendationer kring coronavirus/covid-19 och munskydd m.m. hittar du som reser med oss i linjetrafiken inom respektive län: 

 • Ökad närvaro i digitala kanaler - den tryckta resekatalogen utgår

  2020-12-21

  Vi ser att våra kunders beteenden och sätt att ta del av olika media förändras i rask takt. Vi som researrangör har också ett behov av att hela tiden kunna informera om nya resor och uppdatera information, inte minst under rådande omständigheter. För att kunna nå så många som möjligt kommer vi därför att öka närvaron i digitala kanaler och i samband med detta slutar vi producera vår tryckta resekatalog.  

  Vi hälsar dig fortsatt varmt välkommen att hitta inspiration till nya härliga reseupplevelser här på vår webbsida. Till varje programresa i Sverige, Norden och Europa finns även en utskriftsvänlig PDF. Vi arbetar framåt och lägger löpande ut allt eftersom det blir klart.

  Följ oss gärna på vår facebooksida Byberg & Nordin Busstrafik AB och vår instagram bybergnordin_ab för att ta del av de senaste resenyheterna. Om du önskar anmäla dig till vårt Nyhetsbrev kan du göra det ovanför Nyheter här på webbsidan.

  Som vanligt är du även välkommen att slå oss en signal på 010- 722 03 00.
   

 • Öppet köp vid bokning

  2020-12-16

  När läget känns rätt kan det kännas tryggt att veta att du bokar och betalar din resa med Öppet köp. Det innebär att du fritt kan avboka din resa mot full återbetalning om detta görs tidigare än 40 dagar innan din paketresa utan flyg avgår.

  För paketresa med flyg gäller avbokning med full återbetalning om den avbokas tidigare än 90 dagar före avresa.

  För paketresa med TallinkSilja gäller Öppet köp om avbokning sker tidigare än 14 dagar innan avresa.


   

 • Frågor om våra resor med anledning av coronaviruset

  2020-11-29

  Med anledning av coronaviruset (covid-19) har många självklart frågor kring sitt resande. Här ger vi mer information och har sammanställt svaren på de vanligaste frågorna. Sidan uppdateras löpande. 

  Om du är intresserad av att boka buss för ett företag eller en förening, kontakta oss så hjälper vi dig med ett bra upplägg för just din resa. För information om coronaviruset och resenärer i kollektivtrafiken se separat nyhet här.

  Vi på Byberg & Nordin tar våra resenärers säkerhet på största allvar och vi följer noga informationen om rådande situation och myndigheternas rekommendationer. Vi utvärderar situationen löpande för alla resor inom och utanför Sverige som finns i vårt utbud. 

  Vågar jag boka en resa nu?

  Vi följer noggrant UDs och myndigheternas rekommendationer och de restriktioner som införs men vi vet att det kan kännas osäkert att boka med tanke på situationen. Därför erbjuder vi just nu Öppet köp som innebär att du kan avboka resan och få full återbetalning. Läs mer här Boka resa med Öppet köp

  Hur genomförs era arrangerade resor/nöjesresor med tanke på covid-19?

  Vi följer löpande de restriktioner som finns och anpassar oss efter rådande läge. Några av de åtgärder vi hittills infört finns nedan. Dessa kan komma att revideras beroende på förändrade restriktioner. 

  • För att skapa tryggare resor begränsas antalet platser ombord till ca 30 personer per buss för våra arrangerade resor (i en normalstor buss ryms ca 50 personer). 
  • Bussarna rengörs noga på daglig basis. 
  • Toaletterna ombord bör användas sparsamt i den mån det är möjligt. Vi stannar till mer frekvent än normalt och ger möjlighet till toalettbesök på utvalda rastställen.  
  • Vi rekommenderar dig att ta med handsprit för eget bruk under ditt resande.
  • Våra chaufförer informerar dig om vad som är viktigt att tänka på under resan.
    

  Kom ihåg att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har förkylningssymptom. Vi hälsar dig välkommen åter när du känner dig frisk. 


  Vilken information gäller från UD och Folkhälsomyndigheten? 

  UD är den instans som avråder (alternativt  förlänger eller häver en eventuell avrådan) för icke nödvändiga resor till länder i Europa. Vi fortsätter följa utvecklingen och utvärderar situationen inför kommande resor.

  Vi genomför inte resor till områden där UD eller myndigheterna vid resans tidpunkt avråder från resor.

  Här kan du läsa aktuell information från UD och UD:s reseinformation

  Här kan du läsa mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande corona/covid-19


  Kommer min planerade resa att bli av?

  Utrikesdepartementet har som ansvar att bestämma var det är säkert att resa.

  Om du har beställt en resa till områden som avråds från UD med avresa den närmsta månaden kommer du att bli kontaktad personligen av oss och få mer information om avbokning och återbetalning.

  Har du beställt en resa till berörda regioner med senare avresa ber vi dig avvakta situationens utveckling tillsammans med oss. Vi utgår från att din resa kommer att genomföras som planerat, men du kommer att bli kontaktad av oss om situationen förändras.
   

  Jag vill avboka min resa, får jag pengarna tillbaka?

  När du bokar en resa med Byberg & Nordin är du skyddad av paketreselagen. Det betyder att om myndigheterna avråder från resor till ett land eller en region vid tidpunkten för avresa kommer vi att ställa in din resa och du får tillbaka pengarna för resan. 

  Om du vill avboka en resa som inte omfattas av myndigheternas avrådan är det våra ordinarie avbokningsregler som gäller. Dessa hittar du här i våra resevillkor.
   

  Om du har ytterligare frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss på telefon: 010-722 03 00 eller e-post: info@bybergnordin.se


  Uppdaterad: 2021-02-05