Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du under Aktuella tjänster längre ner på sidan. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen. 

Ett företags viktigaste resurs är medarbetarna. Det kan låta som en klyscha, men hos oss på Byberg & Nordin är det en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så. Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet är bred och inkluderar linjetrafik, skoltrafik, taxi- och färdtjänst, gruppresor för företag och föreningar och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer.

Hos oss arbetar huvudsakligen buss- och taxiförare, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad och övrig administration. Företaget har idag närmare 480 medarbetare, ca 250 fordon och omsätter 360 mkr.

Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har kontor i följande områden:

Örnsköldsvik
Docksta
Nordingrå
Sollefteå
Kramfors
Härnösand
Timrå

Är du intresserad av andra tjänster än de vi utlyser?  Skicka då in din intresseanmälan till
Länk till allmän jobbansökan hos Byberg & Nordin (du kommer till koncernens ansökningsformulär)

Kort om koncernen:

Byberg & Nordin är en del av Björks & Byberg-koncernen och är en av fyra delägare. Koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och är idag Sveriges största privatägda aktör i branschen. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med närmare 2000 medarbetare och en sammanlagd flotta om 1000 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet – ingenting är omöjligt!

I koncernen ingår idag Byberg & Nordin Busstrafik AB, A Björks, Björks Buss, Björks 24-7, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Weidermans Buss och Lindbergs Buss.
 

Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom alla bolag i koncernen Lediga tjänster Björks & Byberg

Aktuella tjänster

Just nu söker vi:

Bussförare Örnsköldsvik, 5 tjänster

Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Möter du kollegor och kunder med ett leende? Då tycker vi att du ska titta hit! Vi behöver förstärka vårt team i Örnsköldsvik med omnejd med ytterligare 5 bussförare.

OM DIG
Tycker du om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som bussförare ansvarar du för våra resenärers säkerhet och trygghet så du är en lugn person med gott omdöme. Ett positivt bemötande mot såväl kunder och kollegor är en självklarhet. Vi har förmånen att transportera kunder under merparten av dygnets timmar så att vara bussförare hos oss innebär arbete på omväxlande tider. 

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
- D-körkort
- YKB
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som bussförare

OM TJÄNSTERNA
Bredbyn:
100% huvudsakligen linje- och skoltrafik, samt viss del beställningskörning
90% huvudsakligen linje- och skoltrafik

Skorped: 
50% huvudsakligen linje- och skoltrafik
Vikariat på 100% huvudsakligen linje- och skoltrafik

Ö-vik:
70% huvudsakligen skolkörning, finns möjlighet att komplettera med beställningstrafik för att utöka arbetstiden.

Är du sugen på att vara med och utveckla framtidens buss- och resebransch? Missa då inte chansen att ”hoppa på bussen” redan idag. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt.

Läs mer om tjänsten ansök senast den 31/5 2018 här:https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/ad_container.php?jobid=39337&mode=0


Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta områdeschef Jens Byberg på tel 010–722 03 51.

 

Bussförarutbildning

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig?

Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

Powered by Travelize