Fler nyheter

 • Vi söker en driftledare till Härnösand

  2018-05-30

  Vill du bli en del av vårt team i Härnösand? Är du sugen på en spännande roll i ett händelserikt företag och tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Vi behöver nu stärka upp vår driftledning i Härnösand med en driftledare. Där ingår du i ett team tillsammans med Områdeschefen, som kommer att vara din närmsta chef. Tillsammans driver ni verksamheten inom trafikområdet.

  Hos oss får du arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas! Välkommen att läsa mer och ansöka på Driftledare Härnösand (du omdirigeras till koncernens rekryteringsverktyg)

 • Vi söker bussförare till Bergsjö

  2018-05-24

  Vi behöver nu förstärka vårt team i Bergsjö med behovsanställda som är intresserade av att hoppa in vid ordinarie förares ledigheter. Som förare här kommer du att vara del av en arbetsgrupp på drygt 10 personer. Gruppen sköter i mångt och mycket sig själva då trafikledningen har sitt kontor i Timrå. Därför tror vi att du som tycker om ett självständigt arbete med stort, eget ansvar kommer att trivas mycket bra här. Trafiken går måndag till söndag.

  Varmt välkommen att läsa mer och ansöka på Bussförare Bergsjö (du omdirigeras till koncernens rekryteringsverktyg)

 • Vi söker bussförare till Örnsköldsvik

  2018-05-11

  Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Möter du kollegor och kunder med ett leende? Då tycker vi att du ska titta hit!
  Vi behöver stärka upp vårt team i Örnsköldsvik med fem tjänster ( både hel- och deltid). Är du eller kanske någon du känner den vi söker?

  Varmt välkommen att läsa mer och ansöka på Bussförare Örnsköldsvik (du omdirigeras till koncernens rekryteringsverktyg)


   

 • Bläddra i Resekatalogen online

  2018-02-09

  Upptäck ditt drömresmål! Här kan du bläddra i vår Resekatalog med resor i Sverige, Norden och Europa www.bybergnordin.se/resekatalogen
  Här bjuds det på innehållsrika program med utflykter och sevärdheter plus massor av egen tid till att upptäcka resmålen eller bara ta det lugnt. Med på resorna finns alltid en kunnig och engagerad reseledare.

 • Resekatalogen 2018 är här!

  2018-01-29

  Nu har resekatalog 2018 kommit med fantastiska programresor i Sverige, Norden och Europa. Hör av dig till oss via Kontakta oss här på webbplatsen om du önskar få en katalog hemskickad ( uppge din postadress i Meddelandefältet).
  Du som rest på en programresa, SPA-resa eller Konsert - och teaterresa (3 dgr) under de senaste 3 åren får en katalog i din brevlåda automatiskt.

  Samtliga programresor finns även här på webbplatsen under Sverige, Norden och Europa.

  Välkommen in i vårt program och ut i världen!

Powered by Travelize