Skip to main content

2021-11-02: Vi söker en driven och engagerad Reseproducent

En av våra medarbetare på säljavdelningen går vidare i karriären mot nya utmaningar. Därför anställer vi nu en driven och engagerad Reseproducent!

Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för att leverera det lilla extra. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, kommer du att trivas hos oss.

I din roll som Reseproducent kommer du att;

  • Planera, producera och paketera resor
  • Administrera och lägga upp resor och transporter i våra backofficesystem
  • Lägga upp en försäljningsplan som synkas med marknadsfunktionens marknadsplan, samt genomföra säljaktiviteter
  • Planera för och aktivt arbeta på mässor och liknande arrangemang
  • Analysera och följa upp försäljningen samt löpande avrapportera försäljningskampanjer och resor
  • Ha en tät dialog med kunder, såväl befintliga som potentiella, och svara för all kundservice via telefon, e-post och chatt/messenger
  • All förekommande övrigt administration runt resor, såsom offerter, bokningar, inköp, granskning av fakturor, hantera reklamationer osv

Tjänsten är bred och du kommer att få möjlighet att arbeta med och utvecklas inom i stort sett allt som vi gör på säljavdelningen. Vi är ett litet team som hjälps åt i det dagliga.

Vi ser gärna att du gillar digitalisering och kan driva vårt arbete mot en ännu mer digital vardag inom teamet.

MER OM TJÄNSTEN

Vi anställer till en hel- eller deltidstjänst efter överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi ser gärna stationering på något av våra kontor i Örnsköldsvik eller Timrå, men det är öppet för dialog. Arbetstid normalt dagtid vardagar, men helgtjänstgöring kan förekomma i samband med exempelvis mässor. Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

MER OM DIG

Du som person är driven, social och älskar att träffa kunder! Du har erfarenhet från resebranschen sedan tidigare och är van att arbeta i olika system, tex för bokning och logistik. Du hanterar utan större problem de vanligaste office-programmen, såsom word, excel och powerpoint. Svenska och engelska behärskar du i både tal och skrift. Såklart gillar du att resa!

Vi ser gärna att du har relevant utbildning, exempelvis Hotell- och turismprogrammet på gymnasiet eller motsvarande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskola, men det är inget krav.

MER OM FÖRETAGET

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Ansökan stänger helt den 30 november. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Mirwa Hägglund, gruppledare säljavdelningen, tel 010-722 03 00

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå
Sweden