Skip to main content

2024-05-20: Vi anställer Utbildare / Trafiklärare BUSS!

Vi fortsätter satsa på utbildning i egen regi och behöver därför anställa en Utbildare / Trafiklärare med ansvar för YKB-fortbildning och annan utbildning för bussförare inom företaget!

I rollen som Utbildare hos oss kommer du att jobba med att fortbilda våra bussförare inom YKB, såväl teoretiskt som praktiskt i klassrum och i fordon. Du ansvarar även för att planera, genomföra samt följa upp fortbildningens olika moment, kontinuerlig utveckling av delkurserna såväl innehållsmässigt som utbildningsmaterialet. Du sköter även utbildningsadministration i vårt webbverktyg samt rapporterar genomförda delkurser till Transportstyrelsen. Du kommer också få uppdrag att vid behov ordna andra relevanta utbildningar för bussförare, såsom exempelvis Beställningsförar-utbildning, Sparsam körning-coachning samt skadeförebyggande körträning.

Utbildningsuppdraget motsvarar i dagsläget ännu inte en heltidstjänst, varför du vid en fast anställning motsvarande 100% behöver fylla upp din arbetstid med busskörning. Såklart finns också möjlighet att vara anställd på deltid eller timtid om du endast är intresserad av att jobba med utbildningar. Vi hittar ett sätt som fungerar!

Som Utbildare tillhör du företagets HR-/adminavdelning, ett team som idag innefattar 8 personer som arbetar inom HR, ekonomi, lön och marknadskommunikation. Teamet sitter utspridda på olika orter, men har ett nära samarbete genom bland annat varannanvecka-möten över Teams och kontinuerliga fysiska träffar. Var du bor är således inte det viktigaste för oss. Däremot om du är intresserad av heltid och ska planeras in på busskörning så behöver du bo nära, eller enkelt kunna ta dig till, någon av våra depåer som finns över hela Västernorrlands län eller i Umeå.

OM DIG

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och som har lätt att se lösningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Att bidra till en bra känsla i grupper är viktigt för dig, och du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetare att trivas.

Du har relevant utbildning (bussförare, trafiklärare eller motsvararande). Det är mycket meriterande om du redan är godkänd av Transportstyrelsen för utbildning på tunga fordon (D-behörighet) och fortbildning (35-timmars) inom YKB. Du trivs med datorn som arbetsredskap och har lätt för att lära dig nya system. Vi arbetar med digitaliserade arbetsprocesser utifrån vårt intranät, där vi når våra system för bland annat planering, administration och utvärdering av utbildningar.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med en eventuell anställning. Vi genomför även alkohol- och drogtester.

MER OM TJÄNSTEN

Arbetet är på heltid motsvarande i snitt 40 timmar per vecka (eller del-/timtid om så önskas). Viss helgtjänstgöring kan vara aktuellt då vi på vissa orter förlägger utbildningsdagar till lördag och söndag efter verksamhetens behov. I tjänsten ingår resor för att hålla utbildning, huvudsakligen runt om i Västernorrland samt Umeå. Övrig tid är administration, utbildningsutveckling, registervård etc.

OM FÖRETAGET

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 97-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 550 mkr, har närmare 600 medarbetare och drygt 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vill du vara med och utveckla utbildningsverksamheten inom ett framåtriktat familjeföretag i buss- och resebranschen?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan 👉🏼 https://form.jotformeu.com/92623254101345

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Sara Borg, Administrativ chef & HR-ansvarig på sara.borg@bybergnordin.se

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå