Skip to main content

2023-01-05: Vi anställer till verkstäderna!

Vill du arbeta hos ett företag som satsar på att du ska utvecklas samt skaffa dig yrkeserfarenheterfarenhet genom spännande och varierande arbetsuppgifter? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Är teknik och att meka det roligaste du vet? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder en rolig arbetsplats, trevliga kollegor, välutrustade verkstäder, friskvårdbidrag samt förmånlig sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal.

MER OM TJÄNSTEN:

Vi behöver förstärka vår verksamhet med fordonstekniker/elektriker för tunga fordon (buss). Just nu söker vi medarbetare i Örnsköldsvik och Timrå. Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är meriterande eftersom felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Tjänsterna avser anställning på 100 % med fast månadslön.

MER OM DIG:

Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Erfarenhet av pneumatik är meriterande.

Dessutom:

  • B-körkort
  • D-körkort anses meriterande
  • Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska

Som person är det viktigt att du är driven, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande samt att du har ett stort intresse för teknik och fordon. Du har ordningssinne, är noggrann och har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp.

OM FÖRETAGET:

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ca 25 medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sju verkstäder från Timrå i söder till Övik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer vars fordon vi reparerar. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vår verksamhet inkluderar allt från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Vi är även researrangörer för resor med både buss, flyg och båt i Sverige, Norden och Europa

Byberg & Nordin har närmare 450 medarbetare och drygt 270 fordon.

ANSÖKAN:

Tillträde snarast. Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Välkommen att ansöka redan idag via länk här!

 

För mer information kring tjänsterna kontakta:

Fredrik Edström, Verkstadsansvarig Timrå, tel: 010-722 03 48

Jonas Sidmark, Verkstadsansvarig Härnösand/Kramfors, tel: 010-722 03 44

Anders Hagström, Teknisk chef, tel: 010-722 03 66

 

All kontakt med rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare avböjes vänligen men bestämt.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå