Skip to main content

2023-10-02: Vi anställer driftledare i Umeå!

Är det dags för en förändring?  Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Vi anställer till en heltidstjänst inom vår trafikledning i Umeå. Här kommer du att vara en del av ett litet team som arbetar nära tillsammans för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag. Hos oss på Byberg & Nordin i Umeå finner du en stark sammanhållning kollegor emellan – oavsett yrkesroll i företaget - och en hög trivselfaktor. Vi jobbar tillsammans!

Att arbeta som driftledare är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tycker om människor, att jobba med service, är duktig på planering och har som mål att medarbetarna ska trivas och kunden alltid ska bli nöjd så passar du perfekt hos oss. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kollegor och kunder ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM TJÄNSTEN 
Vi anställer till en heltidstjänst med stationering i Umeå. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. I den här rollen kommer du att arbeta både med linjetrafikverksamhet, anslutningstrafik och vår turist- och beställningstrafik. Ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen som driftledare är att ta hand om den dagliga ruljansen på trafikkontoret, vilket innefattar exempelvis planeringsarbete, bemanning av vakanser och inkommande samtal från förare och kunder.

För att kunna stötta förargruppen på ett bra sätt behöver du ha förmåga att snabbt sätta dig in i köruppdragen och de avtal, lagar och regler som styr vår verksamhet. Till din hjälp i vardagen har du områdeschef på plats i Umeå, som är din närmsta chef. Företagets centrala funktioner med bland annat affärschef, HR och lön finns också till ditt förfogande i olika frågor.

MER OM DIG 
Du gillar att jobba med människor! Det är också viktigt att du som person är trygg och trivs med att ha många bollar i luften. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du klarar av att prioritera arbetsuppgifter när flera saker inträffar samtidigt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och kan både delegera till andra om det behövs eller kliva in och hjälpa till med annat i företaget om det brinner till och du har tid över. Du behöver ha stor vana av att arbeta i olika system då vi jobbar digitalt i olika lösningar för trafikledning, tidrapportering, avvikelserapportering, uppföljning av kör- och vilotider med mera.  

Vi ser gärna att du är intresserad av logistik och sedan tidigare är van vid att arbete med planering/bemanning i någon form. Körkort med behörighet att framföra buss (D) samt yrkeskompetensbevis är meriterande, men inte ett absolut krav.

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 400 mkr, har drygt 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.  

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Susanne Larvia, områdeschef, på tel 010-722 03 81 eller e-post susanne.larvia@bybergnordin.se  

Fritextsökning