Skip to main content

2022-01-11: Vi anställer driftledare i Härnösand!

Är det dags för en förändring? Vi anställer i Härnösand. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Vi anställer till en heltidstjänst inom vår trafikledning i Härnösand. Här kommer du att arbeta tillsammans med områdeschef för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag.

Att arbeta som driftledare är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att medarbetarna ska trivas och kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Kort sagt, ett positivt bemötande till både kollegor och kunder ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM TJÄNSTEN 
Vi anställer till en heltidstjänst med stationering i Härnösand. Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt. I den här rollen kommer du att jobba både med linjetrafikverksamhet och vår turist- och beställningstrafik. Viss busskörning ingår i tjänsten. För att kunna stötta förargruppen på ett bra sätt behöver du sätta dig in i köruppdragen och de avtal, lagar och regler som styr vår verksamhet. Till din hjälp i vardagen har du områdeschef på plats i Härnösand, som är din närmsta chef. I Härnösand finns också en egen verkstadsorganisation. Företagets centrala funktioner med bland annat affärschef, HR och lön finns också till ditt förfogande i olika frågor.

MER OM DIG 
Det är viktigt att du som person är trygg och trivs med att ha många bollar i luften. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du klarar av att prioritera arbetsuppgifter när flera saker inträffar samtidigt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och kan både delegera till andra om det behövs eller kliva in och hjälpa till med annat i företaget om det brinner till och du har tid över.  

Du har körkort med behörighet att framföra buss (D) samt yrkeskompetensbevis.

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Ansökan skickas in via länk här >>

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan stänger helt den 31 januari. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Edin Mahmutovic, områdeschef, på tel 010-722 03 61 eller e-post edin.mahmutovic@bybergnordin.se 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå
Sweden