Skip to main content

2022-04-06: Vi anställer bussförare i Solberg och Bredbyn

Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta bussförartjänster i Solberg och Bredbyn, i trafikområde Örnsköldsvik. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM TJÄNSTERNA 
Solberg

En av våra bussförare i Solberg kommer att vara tjänstledig under perioden 1 maj till och med 31 oktober. Vi kan därför erbjuda en visstidsanställning med timlön under perioden. I tjänsten ingår skolbussturer mellan Solberg och Bredbyn. Skolturerna utförs vanligen med en mindre buss med 26 platser. Under sommaren ingår några veckor med körning på fullstor buss, linjetrafik mellan Solberg och Örnsköldsvik.

Bredbyn

Vi anställer till två fasta anställningar i Bredbyn. Den ena tjänsten är på 80 % med skol- och linjetrafik på vardagar och linjetrafik vissa lördagar. Den andra tjänsten är på 100 % med linjekörning på vardagar. Helgtjänstgöring kan förekomma någon gång ibland. Vi tillämpar 6 månaders provanställning för båda tjänsterna.

MER OM DIG 
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.

Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

- D-körkort

- YKB

- Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.  

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Håkan Larsson, områdeschef, på tel 010-722 03 51 eller e-post hakan.larsson@bybergnordin.se 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå