Skip to main content

2024-03-21: Vi anställer bussförare i Ramsele

Har du funderat på att trappa ner? Ge mer plats i livet till sådant som betyder något? Tid över till att vara ute i skog och mark?

Nu finns chansen! Vi söker bussförare till en fast tjänst på 80%. Uppdraget är skolbusskörning med en mindre buss på vardagar, start ca kl 7 och avslut runt kl 16, med uppehåll i Ramsele mitt på dagen. Onsdagar och var tredje söndag körs linjetrafik med större buss till Sollefteå.

I Ramsele lever du med naturen runt knuten, möter en vänlig och familjär atmosfär samt hittar bostäder till vettiga priser. Du blir en del i en liten arbetsgrupp som i mångt och mycket sköter sig själva och sina bussar, med trafikledningen på distans i Sollefteå. Här kommer du som gillar frihet under ansvar att trivas som fisken i vattnet!

OM DIG

Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Du hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

· D-körkort

· YKB

· Svenska i tal och skrift

OM FÖRETAGET

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Har du frågor får du gärna ta kontakt med Peder Tarberg, Affärschef, på tel 010-722 03 78.

Välkommen med din ansökan via länk här >>

OBS! Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.

Fritextsökning