Skip to main content

2021-05-11: Vi anställer bussförare i Örnsköldsvik med omnejd!

Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta 4 bussförartjänster i Örnsköldsviksområdet. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM TJÄNSTERNA 
1. Vi anställer till en 100 % tjänst med stationering i Bredbyn. I tjänsten ingår linje- och skoltrafik på vardagar samt linjetrafik vissa lördagar. Tillträde i augusti.

2. Vi anställer till en 80 % tjänst med stationering i Köpmanholmen. I tjänsten ingår skol- och linjetrafik i huvudsak på skoldagar. Tillträde i augusti.

3-4. Vi anställer till två 70 % tjänster med stationering i Örnsköldsvik. Tjänsterna innehåller skolbusskörning vardagar med en mindre buss med 19 platser. Under helger och skollov är man ledig. Den ena bussen kommer att utgå från Husum och den andra från Domsjö. Tillträde i augusti.

MER OM DIG 
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.

Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • D-körkort
  • YKB
  • Svenska i tal och skrift

 

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Eftersom det är många som söker jobb hos oss just nu så vill vi gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.  

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Håkan Larsson, områdeschef, på tel 010-722 03 51 eller e-post hakan.larsson@bybergnordin.se 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Byberg & Nordin Busstrafik AB
Vallenvägen 45
873 98 Nordingrå
Sweden