Veronica Maggio på Naturscen Skuleberget

Nu hälsas Sveriges popdrottning välkommen tillbaka till Naturscen Skuleberget sommaren 2021!

Med fem Grammisar, två P3 Guld, tre Rockbjörnen, tre Gaffa-priser och över 250 000 000 lyssningar på Spotify så är det knappast något överdrift att kalla Veronica Maggio Sveriges popdrottning.

2019 släppte Veronica Maggio sitt sjätte album ”Fiender är tråkigt” och genomförde i samband med det en omfattande turné. Turnén inledde hon med att ta över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare gjorts i modern tid. Under de tre magiska kvällarna kom det hela 51 000 människor vilket är nytt publikrekord för Grönan.

Sommaren 2021 intar hon ett antal väl utvalda sommarscener runt om i Sverige, varav Naturscen Skuleberget är en av få i Norrland.

Notera att evenemanget har 13 års åldersgräns.
 

Bussresa t/r- fr. 150 kr ( för mer information klicka på Se avgångstider nedan) 

Konsertbiljett "i det gröna"- 495 kr

Konsertbiljett läktarplats- 595 kr

Hälsning från Veronica Maggio

”Ni hade nog redan listat ut det, men det måste ju sägas.... Alla våra spelningar (med få undantag) flyttas till nästa år istället. Det känns tungt just nu men jag gissar att år 2021 kommer att bjuda på en episk sommar. Varje textrad kommer att kännas ny, världen vackrare och känslorna starkare. Längtar redan!”

/Veronica Maggio

 

Pris fr.:
150:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. De som bokat biljetter till konserten via oss får dessa på bussen av chauffören. Ni som ej har läktarbiljetter ta med filt att sitta på.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
24/7- se avgångstiderVeronica Maggio på Skule NaturscenMer än 8150:-BokaMer information
Powered by Travelize