Tjejmilen 2020

Boka vårt populära paket med bussresa, del i dubbelrum + frukost på Clarion Hotel Sign samt transfer till/från Gärdet!

Den 29 augusti 2020 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 37:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver!

OBS! Anmälan till Tjejmilen görs av var och en personligen. Se Tjejmilens egen hemsida för mer information och anmälan: www.sportamore.se/tjejmilen

Pris fr.:
2 995:-
Dagar:3
Bussresa, kaffe och bröd från bussen båda vägarna, Inkvartering i dubbelrum inkl frukost på Clarion Sign Hotel, transport till och från Gärdet.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Avresa från respektive hemort. Vi stannar vid Rasta Värdshus ca. kl. 11.00 och där ges tillfälle att köpa lunch. Vi bjuder på fika från bussen på lämpligt ställe efter vägen. När vi kommer fram till Stockholm åker vi ut till Östermalms IP/Danicahallen och hämtar ut nummerlappar innan vi checkar in på hotellet, Clarion Hotel Sign.

DAG 2  Frukost på hotellet. Vid 11-tiden åker vi ut till Gärdet och deltagandet i Tjejmilen. Vid ca. 16.30-tiden, när alla är klara, går skjutsen tillbaka till hotellet. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

DAG 3 Frukost på hotellet. Dagen är fri för egna aktiviteter, kanske hinner ni med lite shopping om så önskas. Bussen går hemåt vid 15-tiden. Det serveras fika ombord på bussen under färden hem. Liksom på nerresan så stannar vi till vid Rasta Tönnebro Värdshus innan färden går vidare hemåt.

 

 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
28/8- se avgångstiderBussTjejmilen 2020Mer än 82 995:-BokaMer information
Powered by Travelize