The Mamas- A Christmas Night To Remember

Pressbild: Magnus Ragnvid

THE MAMAS- A Christmas Night To Remember!

Maximteatern slår upp dörrarna till denna smäktande julkonsert med THE MAMAS. Tillsammans med sex av Sveriges främsta musiker kommer de att bjuda på allt ifrån välkända klassiker till moderna jullåtar i en intim och exklusiv miljö. 2020 är året när dessa skönsjungande artister har slagit igenom stort. Med kraftfulla röster och enastående utstrålning har dessa Leading Ladies skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.

Missa inte möjligheten att få uppleva dem live på Maximteatern!

Medverkande

THE MAMAS:
Loulou Lamotte
Ash Haynes
Dinah Yonas Manna

Kapellmästare: Hans-Olof Berg
Tillsammans med ett sexmannaband


Vi bor på fina och centrala Clarion Hotel Sign.

För mer information om samtliga hållplatser och tider klicka på Se avgångtider nedan. 

Pris fr.:
3 895:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, luch på vägen ner och hem, 2-rätters teatersupé, biljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen) och transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus/Rasta Hagsta för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45. 

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter en två-rätters teatersupé tillsammans innan vi åker i lämplig tid för att hinna till Maximteatern och föreställningen som börjar kl. 19.30. Avresetid meddelas av reseledare. Biljetterna delas ut av reseledaren på bussen. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsala-trakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid Rasta Tönnebro Värdshus/Rasta Hagsta för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort. 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
27/11- se avgångstiderBussThe Mamas - A Christmas Night To RememberMer än 83 895:-BokaMer information
Powered by Travelize