Skip to main content

Sy- och hantverksfestivalen i Umeå

Följ med till Sy- och hantverksfestivalen i Umeå den 18/9. Här träffas vi med den gemensamma nämnaren; Skaparglädje!

Sy- & hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. Här kan du handla allt du behöver för din hobby. Mässhallen är full av färg, material, inspiration och kunniga utställare.

Avresa från Sollefteå och Örnsköldsvik. Se tidtabell nedan i Avgångs- och ankomsttider. Återrresa från mässan ca. 16.00.

OM FESTIVALEN

Många av besökarna ser mässan som en av årets höjdpunkter, där man får träffa andra personer som delar ett gemensamt intresse; handarbete i alla dess former. Det är också en väldigt familjär och trevlig stämning som väntar besökarna. Inte minst är folk glada när de gjort ett fynd, hittat ett mönster eller tyger som annars kanske kan vara svåra att hitta.

Här finns något för alla smaker.

Aktiviteter och workshops är en stor och viktig del av Sy- & Hantverksfestivalens framgångsrika koncept. På mässan får du möjlighet att prova nya saker och tekniker, utveckla dina kunskaper och kanske t om dela med dig av dina erfarenheter och lärdomar. Här finns aktiviteter som Färgkraft, Broderi, Handarbytet, Hantverk, Knyppling, Krokning, Slöjd, Smycken & Pärlor, Stickning, Täljning, Virkning, Vävning och mycket, mycket mera. Läs mer om aktiviteterna här; Aktiviteter och Workshops

Festivalen har nöjda besökare (och de är många!) som efter ett inspirerande mässbesök kommer hem med nya idéer och projekt att sätta igång med.

Läs gärna mer om hela festivalen på: Sy- och hantverksfestivalen i Umeå

Fritextsökning