Stjärnjul

Bild: Charlotte Hall, Stjärnjulkören 2017

En nöjesweekend med julmys, glädje och show!

Tillsammans med 200 körsångare i världsklass och Stjärnjulorkestern med blås & stråk kommer du här få uppleva fantastiska gästartister i den 27e upplagan av Stjärnjul. Årets föreställning är på Hovet i Stockholm, och öppnar upp för större publik och en större produktion än tidigare. 

De senaste tre åren har nära 10 000 personer årligen sett Stjärnjul. Stjärnjulkören- Rönninge Show Chorus och The EntertainMen, några av Sveriges mest välmeriterade musiker i Stjärnjulorkestern under ledning av Johan Landqvist samt gästartister som den mångsidige programledaren Anders Lundin, den välrenommerade musikalartisten Gunilla Backman, den mångsidige artisten och Queen-tolkaren Peter Johansson och Sveriges okrönte soul- och gospelkung Samuel Ljungblahd utlovar något utöver det vanliga. 

Vi bor på fina och centrala Clarion Hotel Sign.

Avreseorter:

Örnsköldsvik     
Sollefteå           
Kramfors         
Härnösand       
Timrå     
Sundsvall    
Hudiksvall       
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.

 

 

Pris fr.:
3 215:-
Dagar:3
Bussresa. 2 övernattningar del i dubbelrum på Clarion Hotel Sign, 2 frukost. 2 x serverad enrätters lunch inkl måltidsdryck och kaffe på Rasta Tönnebro. Biljett till Stjärnjul. 2 rätters middag på restaurang. 2 x kaffe och bröd från bussen.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Avresa från respektive hemort på morgonen. På nerresan stannar vi och dricker kaffe och bröd från bussen samt blir serverade en lunchrätt inkl smör, bröd, sallad, kaffe på Rasta Tönnebro. Vi åker ner till Clarion Hotel Sign, där vi inkvarterar oss i dubbelrum.

Dag 2 Frukost på hotellet. Dagen fri för egna aktiviteter. För de som vill kör vi till och från Djurgården och Gamla Stan. Vi äter en tvårätters middag innan vi åker till Hovet, där Stjärnjul börjar kl 19.00. Vi har bra sittplatser på läktaren direkt ovanför parketten.  Efter konserten slut återvänder vi till vårt hotell.

Dag 3. Frukost. Kl 10.00 lämnar vi hotellet och börjar vår resa norrut. Precis som på nerresan stannar vi och äter en serverad en rätters lunch/middag inkl smör, bröd, sallad och kaffe samt att vi fikar från bussen. Vi är åter vid respektive hemort under kvällen.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
6/12- se avgångstiderStjärnjul i Stockholm83 215:-BokaMer information
Powered by Travelize