Så som i himmelen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer är nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan. Nu återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid tillsammans med Malena Ernman, Morgan Alling, Anders Ekborg, Sara Jangfeldt m fl.   

Vi bor på Hotell Clarion Amaranten under höstavgångarna och under våravgångarna på Hotell Clarion Sign.   

Tidtabell:

Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.

               

Pris fr.:
4 155:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Amaranten, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2-rätters teatersupé , parkettbiljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter gemensam teatersupé innan vi åker till Oscarsteatern i lämplig tid till föreställningen kl. 19.30. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsalatrakten stannar vi och fikar från bussen. Liksom på nerresan stannar vi i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan hemåt.
                       

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
26/4BussSå som i Himmelen - Musikal24 155:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
3/5BussSå som i Himmelen - MusikalMer än 84 495:-Boka