Skip to main content

Padelresa med Jonas Björkman

Vill du ta ditt padelspelande till nästa nivå och samtidigt nätverka och träffa andra padelspelare?

Följ med på denna resa till Stockholm där du kommer få möjligheten att träna med padellandslagets förbundskapten och tennisstjärnan Jonas Björkman på PDL Center Frihamnen. Här kan du utveckla ditt padelspelande oavsett om du nyss har börjat eller redan är en erfaren spelare. Haka på själv, som par eller med kompisgänget. Avresa med buss från Örnsköldsvik via Härnösand, Sundsvall, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle.

Vi bor på moderna och centrala Clarion Hotel Sign, där vi också kan träffas efter match för After Padel på konferensvåningen. På kvällarna finns möjlighet till egna aktiviteter och att ta del av Stockholms rika restaurangutbud. 

Träningar och matcher anpassas i nivågrupp Nybörjare, Medelnivå och Avancerad för att ge bästa upplevelse under padelpasssen. Nivå anges i Övriga Tillval i bokningen. 

Välkommen att läsa mer i Dagsprogrammet.


Jonas Björkman, padellandslagets förbundskapten och medgrundare av Stockholms första inomhuspadelcenter.


PDL Center Frihamnen. Läs mer


Clarion Hotel Sign. Läs mer

Bilder: Next Level Group, PDL Center, Nordic Choice Hotels

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Stockholm, Teknikträning och matcher

  Vi börjar avresan från hemorten på morgonen. Under resans gång trivs vi tillsammans och ser bland annat padelmatcher ombord.

  På Värdshuset i Hagsta serveras vi en god lunch i festmatsalen och räkna med ett kaffestopp under vägen. Väl framme på Clarion Sign i Stockholm så checkar vi in och därefter tar vi oss till den fina anläggningen, PDL Center i Frihamnen. Där möts vi upp av Jonas Björkman, samt två lokala tränare, och tränar teknik i två timmar. Efter träningen går bussen åter till hotellet. Under kvällen är det fritt för egna aktiviteter.

 • Dag 2: Americano och matcher

  Vi börjar dagen med en god hotellfrukost innan bussen tar oss till PDL Center. Denna förmiddag kommer vi att spela Americano och vi får då feedback av Jonas Björkman. Lunchen cateras till konferensrummet i hallen och på eftermiddagen så disponerar vi banorna i ytterligare två timmar för matcher.

  Kl. 15.00 tar bussen oss tillbaka till hotellet för After Padel på konferensvåningen. Här har ni möjlighet att köpa dryck och snacks samt analysera dagens spel med varandra. Kvällen är fri för middag, se gärna restaurangförslag här på webbsidan.

 • Dag 3: Förmiddagspadel och hemresa

  Efter hotellfrukosten tar bussen dem som önskar åter till PDL Center i Frihamnen för två timmars träning på egen hand och matcher inom gruppen.

  Kl. 11 går bussen åter till hotellet och kl.12 börjar vi resan hemåt igen. Vi äter serverad lunch i festmatsalen på Tönnebro Värdshus innan vi fortsätter norrut.

Hotell

Vi bor på fina och centrala Clarion Hotel Sign, beläget i vacker parkmiljö med både Centralstationen och Norra Bantorget alldeles intill. 

Signerat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den Skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Här finner du ljusa hotellrum, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm. Hotellgäster får rabatt på entrén till Selma City Spa.

 Läs mer om hotellet här 

  

 

Restaurangtips

Passa på att ta del av Stockholms rika restaurangutbud under din vistelse. Valmöjligheterna är många men här kommer några tips. Obs! Kom ihåg att boka bord!

Liberdade - Här möts det brasilianska köket med det japanska. Vill du ägna kvällen till att äta och dricka gott, då är Liberdade ett måste. 
Miss Voon - Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när menyn utformas. Här kombineras smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. 
Punk Royale - Lekfull finkrog med smaker som förgyller era smaklökar och en servering du sent kommer glömma.
Surfers Stockholm - Här erbjuds en kulinarisk upplevelse bland vällagade, färgglada och smakrika smårätter från det kryddstarka delarna i Kina. 

Fler tips hittar du exempelvis på Boka Bord.

Bra att veta om din resa

Klicka här för praktisk information och "bra att veta". 

Avgångs- och ankomsttider

Plats Hållplats Avresetid Hemkomsttid
Örnsköldsvik Resecentrum hpl K-L 07:00 19:50
Bjästa Busstation 07:15 19:35
Docksta Hlp E4 Marina 07:30 19:20
Ullånger Hlp baksidan OKQ8 07:40 19:10
Älandsbro Hlp E4 Ica köpcentrum 08:10 18:40
Härnösand Resecentrum hlp A 08:20 18:30
Torsboda Hlp E4 Circle K 08:40 18:05
Sörberge norra Hlp E4 08:45 18:00
Timrå Hlp E4 08:50 17:55
Sundsvall Busstation hlp P 09:10 17:35
Hudiksvall Hlp Glada Hudik 09:40 16:35
Söderhamn Resecentrum Ybuss hlp 10:15 16:00
Tönnebro Rasta värdshus 11:25 15:00
Gävle Scandic väst 11:55 14:30
Stockholm Hotellet 14:00 12:00

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
11/2 - se avgångstiderBussPadelresa med Jonas BjörkmanMer än 88 300:-BokaMer information