Skip to main content

2022-11-03: Nu anställer vi fler serviceinriktade bussförare i Umeå!

Är det dags för en förändring? Vi vill anställa fler serviceinriktade bussförare i Umeå. Här utför vi linjetrafik, expressbussverksamhet, anslutningstrafik till Wasa-båtarna samt beställningsresor för företag och föreningar. En del av våra populära kryssnings-, shopping och sparesor utgår också härifrån.

Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!

MER OM DIG

Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.

Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • D-körkort
  • YKB
  • Svenska i tal och skrift

MER OM FÖRETAGET

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.

Ansökan skickas in via länk här >>

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med områdeschef Susanne Larvia på telefon 010-722 03 81. Såklart bjuder vi på en kopp kaffe om du kommer förbi oss på Verkstadsgatan!

OBS! Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.

Fritextsökning