Skip to main content

2022-10-07: Nu anställer vi beställningschaufförer!

Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare från att köra grupper, såsom exempelvis företag, idrottslag och pensionärsföreningar.

Som beställningschaufför har du förmånen att få vara en del av dina kunders reseupplevelser. Ofta är du med din grupp under hela resan och även på resmålet. Vi söker dig som verkligen brinner för att ge dina kunder det lilla extra och på så sätt bidra med guldkant till deras reseäventyr. Vi på Byberg & Nordin kör alla möjliga idrottsföreningar, alltifrån barn-/ungdomslag upp till eliten. Som lagets förare är du en nyckelperson för att ge idrottarna bra förutsättningar att trivas på resan. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Just nu söker vi förare för beställningsuppdrag i Umeå och Örnsköldsvik, men hittar vi rätt person kan det även finnas möjlighet att komma in och jobba hos oss även på andra orter! Här hittar du våra trafikkontor, tveka inte att ta kontakt med oss om du känner att det här är någonting för dig.

Välkommen med din intresseanmälan via länk här >>

OBS! Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. 

Fritextsökning