2021-03-18: Nominera Årets Bussförare 2021 i Västernorrland

För andra året i rad kommer Din Tur i Västernorrland att utse Årets Bussförare. Du som reser med skol- och linjetrafiken i länet kan vara med och nominera din favorit. Förra året hade vi på Byberg & Nordin flera finalister men hoppas på att kunna toppa det i år. Vi vill såklart att det ska vara en av våra som tar sig hela vägen upp på den hedrande förstaplatsen och som får mottaga utmärkelsen Årets Bussförare 2021!

Så här utses Årets Bussförare 2021

  1. Västernorrlands resenärer nominerar sina favoritbussförare genom att – senast den 26 april 2021 – fylla i formuläret på Din Turs webbsida.
  2. En jurygrupp bestående av representanter från Din Tur, Nobina och Mittbuss (där vi på Byberg & Nordin ingår) utser tre finalister.
  3. Allmänheten röstar (på webben) och den med flest röster utses i juni till Årets bussförare 2021. Vinnaren kommer att presenteras på Din Turs webbsida och i sociala medier.

Årets Bussförare är schysst, omtänksam, glad, trevlig, rolig, trygg - ja, vad tycker du? Surfa in hos Din Tur och nominera din favoritförare och motivera varför du tycker att just hen är värd utmärkelsen Årets Bussförare 2021.

Powered by Travelize