Moraeus på Dalhalla

Efter förra årets succéföreställningar är det nu klart att Kalle återvänder till Dalhalla i juli. “Moraeus i Dalhalla” är en unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer sedan tidigare återvänder nu under sommaren 2019 med en härlig föreställning tillsammans med hans fantastiska gäster. Under föreställningen har Kalle med sig Lasse Berghagen, Ann-Louise Hanson, Loa Falkman, Emmi Christensson, Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.

Om Dalhalla
Dalhalla eller Draggängarna som det tidigare hette, är namnet på ett kalkbrott, där brytningen upphörde 1990. Under ett femtiotal år sprängde och grävde man fram det som nu blivit förutsättningen för Dalhalla; en akustiskt utformad arena med mått som bildar ett slags idealiskt gyllene snitt, fast i tre dimensioner. Dalhalla kan jämställas med kända scener i antikens Grekland och Italien.

Obs! Det är inte tillåtet att ta in paraply på arenan.

Avresa från Örnsköldsvik, Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall, Hudiksvall samt mellanliggande hållplatser. För mer information om samtliga hållplatser, se bokningen och steg 3 Resenär och fältet Avreseort.

Pris fr.:
2 795:-
Dagar:2
Bussresa, 1 lunch, del i dubbelrum, frukost och 2-rätters middag på hotellet samt vickning efter konserten. Blå biljett sektion C rad 4-10 på Dalhalla. Guidning på Mårtes Gård. Middag på restaurang Albertina. 2 x kaffe och bröd
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi startar från respektive hemort och går via Sundsvall till Gnarp, där vi serveras kaffe och bröd från bussen. Vi fortsätter ner till Scandic Hotel Bollnäs, där vi vid 11-tiden äter en lunchrätt inkl. måltidsdryck och kaffe. Därefter fortsätter vi ner till Orsa och Kungshaga hotell, där vi inkvarterar oss. Kl. 17.00 äter vi middag innan vi åker till Dalhalla och får se Kalle Moraeus. Vi har mycket bra platser nära scenen. Efter föreställningen vänder vi åter till Orsa och vårt hotellet som väntar med kvällsfika och sköna sängar.

DAG 2  Frukost. Vi lämnar Orsa kl. 09.30. Vi stannar på lämpligt ställe efter vägen och dricker kaffe och bröd som serveras från bussen. Därefter besöker vi Hälsingegården Mårtes och här får vi en guidad visning. Efter det åker vi till Skärså Fiskeläge, där vi kan se på glasblåsaren i Glashyttan, handla rökt fisk eller hembakt bröd från bagarstugan. Vi äter middag innan vi beger oss åter till respektive hemort. 

Meny Skärså Fiskeläge:
Varmrökt röding, pepparlax, strömmingsflundra och sotare samt sallad, smör, bröd, lättöl/måltidsdryck och kaffe.
 

Hotell

Kungshaga Hotell
Lindängsvägen 11
794 92  ORSA
Telnr: 0250-44260

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
13/7BussKalle Moreaus på Dalhalla Fullbokad, väntelista2 795:-Boka på väntelista
Powered by Travelize