Ledin på Naturscen Skuleberget


Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. Sommaren 2021 är det äntligen dags, den 14 juli 2021 kommer Tomas Ledin med bandet till Naturscen Skuleberget.

Bussresa t/r- fr. 150 kr ( för mer information klicka på Se avgångstider nedan) 

Konsertbiljett "i det gröna"- 495 kr

Konsertbiljett läktarplats- 595 kr

Konsertstart kl. 19.00

Nedan en hälsning från Tomas Ledin:

Mina vänner,
jag har väntat med det här beslutet in i det längsta, har tvättat händerna, hållit tummarna och hoppats. Men så blir det nu, inga konserter i sommar. Jag kan redan höra tystnaden.

I början av februari träffades jag och mina musiker för att planera inför den stundande turnén. Vi såg verkligen fram emot att ännu en sommar få möta er alla runt om i landet, samt i Finland och Norge. Frustrationen är uppenbar, jag kommer sakna den där sköna stämningen som uppstår när vi tillsammans låter sångerna, glädjen och kärleken lyfta i sommarnatten. Nu flyttas istället konserterna fram till nästa sommar. Anledningen känner vi alla till och bara tillsammans kan vi ta oss igenom den här prövande tiden. Skickar därför en innerlig och varm hälsning till alla inom sjukvården och till alla som finns där för sina nära och kära. Ni är våra stora hjältar.

Och naturligtvis, en hälsning till alla er som sett fram emot de nu framflyttade konserterna.
Förhoppningsvis ses vi nästa sommar - Håll ut !

Från karantänen,
Tomas

 

Pris fr.:
150:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. Entrébiljett som tillval fr 495:-. Föreställningen startar kl 19:00 och pågår till ca 21:00. Ni som bokat biljett via oss får den ombord på bussen. Ni som ej har sittplatsbiljetter, ta med egen filt. Man får ej ta med egen picknickkorg. Mat och dryck finns att köpa inom området.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
14/7- se avgångstiderTomas Ledin på Naturscen SkulebergetMer än 8150:-BokaMer information
Powered by Travelize