Jill Johnson- My Remedy tour

Följ med oss och se populära Jill Johnson på mysiga Hotell Lappland!

Avresa från Sundsvall, Timrå, Härnösand, Örnsköldsvik, Nordmaling samt mellanliggande hållplatser. Se steg 3 i bokningen samt i bokningsbekräftelsen för avresetid från din hållplats .

Ankomst ca kl. 13.00. Avresa Dag 2 ca kl. 11.00
 

”My Remedy”, det är namnet på både Jill Johnsons kommande turné och EP! I mars släpper Jill ny musik och den 8 mars har hon turnépremiär och besöker tillsammans med sitt band 12 spelplatser runtom hela Sverige! 

Sist Jill Johnson var på turné med eget material var hösten 2017 då hon spelade för utsålda hus i hela landet, då var det på konserthus – men med ”My Remedy Tour” åker hon för första gången som etablerad artist ut på klubbar och mer intima scener.

”Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna!” säger Jill. Första singeln från skivan, ”Is It Hard Being A Man?”, släpps den 8 februari 2019. 
 

Hotell Lappland ligger centralt beläget vid Umeälven i Lycksele, "staden i Lappland". Här finns det mesta för en lyckad vistelse. Denna nöjesafton bjuder på middagsbuffé och konsert. Du har också tillgång till mysiga Lappland SPA och gym. Läs gärna mer om resan i Dagsprogrammet nedan och om hotellet på Hotell Lappland 

Pris fr.:
2 165:-
Dagar:2
Bussresa, kaffe och smörgås på vägen upp, del i dubbelrum, middagsbuffé, show, frukost, entré Lappland Spa och Gym, kaffe och kaka på hemvägen. Reseledare.
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Avresa på morgonen, vi stannar för kaffe och smörgås på lämpligt ställe. Därefter åker vi till Lycksele och Hotell Lappland. Vi har möjlighet att njuta av hotellets SPA-anläggning eller bara strosa runt på stan innan vi inkvarterar oss i våra rum. Lunch på egen hand. Efter det kan vi ta det lite lugnt innan vi samlas i restaurangen kl. 18.30 för att njuta av den goda middagsbuffén. Jill Johnson äntrar scenen vid 21-tiden.  

DAG 2  Frukost serveras mellan kl. 07.00-10.00. Vi åker hemåt kl. 11.00 och stannar efter vägen och ger tillfälle till lunch. Sedan återstår bara sista biten hem till respektive hemort.
 

Hotell

Hotell Lappland
Korpberget 1
921 42 Lycksele 
tel: 0950-370 00
www.hotelllappland.se
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
3/5Jill Johnson - My Remedy Tour i LyckseleMer än 82 165:-Boka
Powered by Travelize