Bussresa till Arenafesten i Sundsvall

Boka bussresan till Arenafesten den 2 juli 2020!

Arenafesten är en ny endagarsfestival som ska bli en självklar samlingspunkt i Sundsvall och en kickoff inför sommaren! Räkna med allsång, minnen och folkfest, huvudnamnet för premiäråret är Tomas Ledin.

Om festivalen:
Arenafesten är Sundsvalls nya endagsfestival och arrangeras på NP3 Arena torsdag 2 juli 2020. Det är festivalen för dig som vill se bländande konserter med stora internationella och nationella artister i Sundsvall – samtidigt som du umgås, äter och dricker gott med vänner och bekanta. En självklar samlingspunkt och en kickoff inför sommaren i Sundsvall. För mer information om Arenafesten och köp av konsertbiljetter besök arenafest.se

Tomas Ledin ger sig ut på sommarturné
Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

Avreseorter:

Bussar från Örnsköldsvik, Sollefteå, Kramfors, Härnösand samt mellanliggande orter. Klicka på Se Avgångstider nedan för att se samtliga hållplatser. 

Priser:

Grundpris; fr 150:- t o r

Tillägg 50:- per väg från          Örnsköldsvik, Bjästa, Sollefteå, Bollstabruk, Väja

Tillägg 35:- per väg från          Kramfors, Lunde, Hälledal, Utansjö
                                                    Docksta, Ullånger, Gallsäter


Tillägg 25:- per väg från          Älandsbro, Härnösand, Antjärn
Ej tillägg:                                    Torsboda, Sörberge, Timrå

 

Pris fr.:
150:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
2/7- se avgångstiderTomas Ledin på ArenafestenMer än 8150:-BokaMer information