Birka romkryssning- fredag

Bilder: Birka Cruises

Följ med på årets romhändelse i Norden - Birka romkryssning!

Kombinera en härlig nöjeskryssning fredag till lördag, med en upplevelse i den gyllene dryckens tecken.

På årets mässa uppe på Terrassen så har Birkat samlat det absolut bästa från romvärlden och självklart följer även den oberoende globala romambassadören Ian Burrell med på kryssningen. Ombord presenteras flera Nordenpremiärer, bl.a. från Kuba och Thailand, unika utgåvor med delvis svenskt ursprung, nyheter från klassiska Zacapa och en egen Single Cask från Plantation! Ingen god rom utan cigarrer - självklart finns Habanos Nordic på plats och så har Swedish Match tagit fram ett nytt romsnus för året. 

Tips! Boka plats på en föreläsning och provning med Ian Burrell som är en hyllad expert inom romvärlden. Föreläsning/provning finns som tillval i bokningen. Ian Burrell är erkänd som världens enda helt oberoende globala ambassadör inom romkategorin.

Mässan med tema rom är öppen dag 1 17.00-22.00 och dag 2 10.30-13.30.

Mer om Birkas koncept romkryssningar kan du läsa genom att klicka här 

Ombord finns allt du kan önska för en riktig minisemester, vare sig du är ute efter god mat och nöjen, taxfree shopping eller bara skön avkoppling. Tycker du om att dansa? Kvällen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Även disco och karaoke finns ombord. 

 

 

Pris fr.:
880:-
Dagar:2
Bussresa,del i insides hytt, 2 x kaffe och bröd från bussen, frukostbuffé. Inträde till Rommässan på Terassen inkl 2 smakbiljetter, Biljetten fås av chauffören vid ankomst till terminalen. OBS GLÖM EJ ATT TA MED GILTIG ID-HANDLING
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1  Vi lämnar hemorten på morgonen. Under färden till Stockholm gör vi ett stopp för möjlighet att äta lunch och vi bjuder på kaffe från bussen. Väl framme åker vi till Stadsgårdskajen och checkar in tillsammans på Birka som avgår kl. 17.00. På Terassen uppe på våning 10 öppnar mässan med tema rom kl. 17.00. För er som har bokat mat ombord  på båten serveras Smörgåsbord eller Kryssningsmeny kl. 17.30 alt 19.30.  
Tips! Boka plats på en föreläsning och provning med Ian Burrell som är en hyllad expert inom romvärlden. Ian Burell är erkänd som världens enda helt oberoende globala ambassadör inom romkategorin. 

DAG 2  Dagen fri för egna aktiviteter. Frukostbuffén serveras mellan kl. 
07.30 -10.00. Rom mässan har öppet kl. 10.00-13.30.  På eftermiddagen vid kl. 14.00 är båten åter i Stockholm och kl. 14.15 får vi kliva iland. Vi stiger på bussen och påbörjar resan hemåt. Tillfälle ges för måltid och vi bjuder på kaffe från bussen.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
20/3- se avgångstiderBussBirka RomkryssningMer än 8880:-BokaMer information