Äldregalan 2019

Årets största pensionärsfest är äntligen här – Äldregalan 11 maj 2019! 

Pris: 895:- Bussresa t/r, showbiljett, tvårätters middag samt kaffe.
Tidtabeller:  Bussar avgår från Härnösand, Sollefteå och Kramfors samt mellanliggande orter. För information om tider och samtliga hållplatser, se bokningen och steg 3 Resenär och fältet Avreseort.
 
Den berömda och glädjefyllda showen är tillbaka för 6:e året i rad med glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av kvällens konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några värdeord som beskriver kvällen. 


 Jacke Sjödin

Årets gästartist är ingen mindre än folkkära sångerskan och programledaren Lotta Engberg. Med låtar som ”Fyra bugg & en Coca-Cola”, ”Kär & galen” och ”100%” tog hon svenska folket med storm. Idag är hon aktuell som programledare i sommarprogrammet “Lotta på Liseberg”. Det blir en fartfylld show med nostalgiska bitar, allsång och en hel del historier. Med sig har Lotta sin kapellmästare Per Strandberg. 
 
Nya favoriter för Äldregalan är de lokalförankrade och mångfacetterade musikerna Ulrika Bodén och Klas Norberg. Ulrika är en av Sveriges främsta folksångerskor med en otrolig skatt av gamla visor från Ångermanland. Klas är mannen som klarar att sjunga visor, opera och rock n’ roll under en och samma kväll. Tillsammans kommer de att skapa en oförglömlig afton! 
 

 
 Klas Norberg                                Ulrica Bodén

Under kvällen bjuder även Robin Hörnkvist på nostalgiska låtar och välformulerade historier. Pär-Åke Stockberg agerar kapellmästare för galans eminenta husband. 
 
Varmt välkomna till årets största penionärsfest – Äldregalan 2019! 

Insläpp: kl. 18.00  
Show: kl. 19.00 – 22.00  ( 30 min paus i mitten) 
 
   

Pris fr.:
895:-
Dagar:1
Bussresa, konsertbiljett till showen, 2 rätters buffémiddag (förrätt och varmrätt) samt kaffe. Middagen äter Ni i Sportbaren på etage 4 och sedan går Ni till de reserverade sittplatserna på läktaren etage 2 och där ser Ni showen.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
11/5BussÄldre Galan på Fjällräven Center4895:-Boka