2017-05-31: Vi söker fordonstekniker/mekaniker i Örnsköldsvik

Vi växer och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver därför förstärka vår verksamhet med två fordonstekniker/mekaniker i Örnsköldsvik!

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ett 20-tal medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sex verkstäder i Västernorrland från Timrå i söder till Örnsköldsvik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer.

Tjänsterna
Vi söker en fordonstekniker/mekaniker för tunga fordon (buss) och en för taxiverksamheten. I tjänsterna ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Du tar även ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är nödvändig då felsökning delvis sker via datorbaserade analysverktyg. Verkstadens öppettider är idag varierande mellan kl. 6-18 och schemaläggning utifrån detta görs. Skiftgång kan förekomma för vissa tjänster. Samtliga tjänster avser anställning på 100 % med fast månadslön.

Erfarenheter/krav
Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 4-6 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Erfarenhet av svetsning och pneumatik är meriterande.

Som person är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har ordningssinne, är noggrann och har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp.

För att arbeta hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

- B-körkort
- D-körkort anses meriterande
- Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
- Gärna några års erfarenhet inom branschen

Ansökan 
Är du intresserad att vara med? Sök då tjänsten senast den 24 juni genom att klicka här ( du kommer till koncernens ansökningsformulär)
Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tillträde snarast. Observera att vi tillämpar provanställning i 6 månader.  För mer information kontakta Anders Hagström, Teknisk chef, tel. 070-349 06 66

Välkommen med din ansökan.

Powered by Travelize