Skifs- Bitar ur mitt liv Fjällräven Center

En härlig konsertkväll på plats i arenan i Örnsköldsvik!

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. Res med oss när Skifs gör sitt andra stopp på höstturnén och upplev en musikalisk tidsresa med fantastiska Björn Skifs i Fjällräven Center!

När: 15 september
Tid: ca 19.30
Pris:
Bussresa t/r fr. 200 :-
Konsertbiljett: 795:- ( väljs som tillval i bokningen)
Konsertstart: ca kl.19.30

Bussar går från:
Sollefteå via Sidensjö
Kramfors – Nyland – Gallsäter
Härnösand – Nyadal – Ullånger

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, säger Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, avslutar Björn Skifs med ett leende.

Pris fr.:
200:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. Ni som bokat biljetter via oss får dem på bussen. Biljetterna är på främre parkett. Bussen avgår 20 min efter showens slut
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
15/9BussSkifs - bitar ur mitt liv, Fjällräven CenterMer än 8200:-Boka
Powered by Travelize