Skifs- Bitar ur mitt liv Skansen

Härlig Stockholmsweekend med konsert på Solliden, Skansen!
Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. Res med oss och upplev en musikalisk tidsresa med fantastiska Björn Skifs på Skansen i sommar. Vi bor på moderna och New York- inspirerade Grand Central by Scandic mitt i huvudstaden.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, säger Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, avslutar Björn Skifs med ett leende.

Tidtabell:

Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.
Pris fr.:
3 995:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Scandic Grand Central Hotel, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, biljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från showen.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Grand Hotel by Scandic. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. För dem som bokat middag serveras den kl.17.00. Vi åker i lämplig tid för att hinna till Skansen och föreställningen kl.20.00. Biljetterna delas ut av reseledaren på bussen. Avresetid meddelas av reseledare.Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsala-trakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid Rasta Tönnebro Värdshus för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
31/8BussBjörn Skifs - Bitar ur mitt livMer än 83 995:-Boka
Powered by Travelize