Peter Jöback- med hjärtat som insats

Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills. Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.

Tidtabell:

Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.
Pris fr.:
3 895:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2-rätters teatersupé , Läktarbiljett till föreställningen (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter gemensam teatersupé innan vi åker till Cirkus i lämplig tid till föreställningen kl. 21.00.  Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsalatrakten stannar vi och fikar från bussen. Liksom på nerresan stannar vi i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan hemåt.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
26/10BussPeter Jöback - Med hjärtat som insats Fullbokad, väntelista3 895:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
23/11BussPeter Jöback - Med hjärtat som insats Fullbokad, väntelista3 895:-Boka på väntelista
Powered by Travelize