Nya hyss med Hjalmar & gänget

Till hösten 2018 är det dags att slå på strålkastarna igen! Nya hyss med Hjalmar och gänget, heter den helt nyskrivna revyn, och om det ligger ett uns av sanning i talesättet att ”ett gott skratt förlänger livet” är övertygelsen stor om att publiken kommer att lämna föreställningen som ystra tonåringar.

Medverkande: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack och Stephan Bergs revyorkester, samt en eller annan överraskning. Å så Hjalmar, förstås!
 

TIDTABELL (samtliga avreseorter finns i steg 3 i bokningen) :

Örnsköldsvik 06.00
Sollefteå  05.55
Kramfors  06.35
Härnösand  07.20
Timrå 07.50
Sundsvall  08.05
Hudiksvall  09.40

 

Pris fr.:
2 750:-
Dagar:2
Busstransporter, del i dubbelrum med frukost, lunch på vägen ner. 2-rätters middag på hotellet, biljetter till revyn. Guidning på Örebro Slott, lunch på vägen hem, 2-rätters middag på Tönnebro Värdshus. 3 x kaffe med bröd ifrån bussen, reseledares tjänster
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Avresa från respektive hemort ner till Gnarp, där vi stannar och fikar från bussen. Vi fortsätter ner till Avesta och restaurang Dalahästen, där vi ska äta lunch. När vi ätit oss mätta tar vi oss ner till Örebro och vårt hotell. Vi är framme vid  16-tiden och hinner ta det lite lugnt innan det är dags för gemensam middag på hotellet. Vi åker i lämplig tid till Bruksteatern och revyn som börjar kl. 19.30.  Föreställningen är ca 2,5 timmar inkl. paus. Efter showens slut åker vi till hotellet.

DAG 2 Frukost på hotellet. Kl. 10.20 lämnar vi hotellet och åker till Örebro Slott för en trevlig historisk guidning. Efter guidningen blir det lunch i Arboga innan vi fortsätter färden norrut. Vi serveras en tvårätters middag på Rasta Tönnebro Värdshus. Därefter återstår bara den sista etappen hem till respektive hemort.
 

Hotell

Elite Stora Hotellet
Drottninggatan 1
701 45 ÖREBRO

Växel: 019-15 69 00
www.elite.se/sv/hotell/orebro/stora-hotellet/

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
3/11BussNya hyss med Hjalmar & Gänget - RevyFullbokad, väntelista2 750:-Boka på väntelista
Powered by Travelize