Midnattstrav på Bodentravet

Följ med oss och upplev midnattssolen och trav i världsklass! Lördagen den 15 juni är det dags för Norrbottens stora pris och V75 tävlingar på Bodens travbana. Med en miljon kronor till vinnaren är det i det närmaste garanti på att Sveriges bästa hästar kommer till start! Med på resan som reseledare finns travjournalisten Lennart Sundwall samt även kuskprofilen Janne Norberg.

Avresa från (samt mellanliggande hållplatser):

Sundsvall 08.30
Härnösand 09.15
Sollefteå 08.30
Kramfors 09.10
Örnsköldsvik 10.40
Umeå 12.25
Skellefteå 15.15


För information om avresetiden från just din hållplats se steg 3 i bokningen och Avreseort.

Under en lång rad av år har Bodentravet lockat med just midnattssol och trav i världsklass. Ifjol kom 11.090 åskådare till landets nordligaste travbana. Runt midnatt kunde Propulsion och Örjan Kihlström vinna Norrbottens stora pris för tredje året på raken. Mycket tyder på att paret kommer tillbaka i år igen. Loppet ligger tre veckor efter Elitloppet på Solvalla och det har visat sig vara en lyckad period för Daniel Rede´ns stjärntravare.

Midnattsol där solen aldrig går helt under horisonten, kan upplevas längst uppe i norr. Från början av maj till slutet av juli. Tävlingarna i Boden avslutas timmen efter midnatt och det finns alltså tid att njuta av detta fenomen!

Med oss på resan till Boden finns reseledaren och travjournalisten Lennart Sundwall och också kuskprofilen Janne Norberg från Umeå. Efter två svåra olyckor valde Norberg att avsluta sin fantastiska karriär i början av 2019. Norberg har 2.436 segrar och 41 banchampionat på sin meritlista. Vad inte alla vet är att Janne Norberg är en riktig s.k. fena på att berätta historier och anekdoter från sin långa och framgångsrika karriär. Räkna med många skratt i bussen som tar oss upp till Boden och till Norrbottens stora pris lördagen den 15 juni.
 
 

Pris fr.:
1 850:-
Dagar:2
Bussresa. Kaffe och bröd från bussen båda vägarna. Inkvartering i dubbelrum inkl frukost på Scandic Hotel Luleå. Lunch på uppresan och middag på hemresan. Transfer till och från travet i Boden.
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Avresa från respektive hemort tidig lördag morgon. Vi åker E4:a norrut och stannar och fikar från bussen på lämpligt ställe. I Skellefteå stannar vi och äter lunch innan vi fortsätter till Scandic Hotel i Luleå för incheckning innan vi fortsätter till Bodens Travbana. Kvällen är Er!!! När sista loppet är klart äntrar vi bussen och åker åter till Luleå för övernattning.

DAG 2 Sovmorgon. När vi ätit frukost påbörjar vi resan hemåt. Under resan ner gör vi ett studiebesök samt äter middag på lämpligt ställe. På kvällen är vi åter på respektive hemort.
 

Hotell

Scandic Hotel Luleå
Banvägen 3
973 46  LULEÅ
Telnr: 0920-276400

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
15/6Midnatts trav i BodenMer än 81 850:-Boka
Powered by Travelize