Malena Ernman och Helen Sjöholm på Dalhalla

Missa inte fantastiska Malena Ernman med årets gäst, Helen Sjöholm på Dalhalla!

För nionde sommaren i rad intar Malena Ernman Dalhalla som i år gästas av Helen Sjöholm. För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och ett band som består av några av Sveriges bästa instrumentalister.

När: 8 juli
Var: Dalhalla
Pris: 2995 :-
 

Tidtabell

Sollefteå 06.25
Örnsköldsvik 06.30
Härnösand 07.50
Kramfors 07.05
Sundsvall 08.35
Hudiksvall 10.15
Söderhamn 10.50

 

För mer info om avreseorter och hållplatser, se steg 3 i bokningen.

Malena Ernman på Dalhalla har blivit en svensk sommartradition och över 60 000 människor har hittills upplevt hennes konserter i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. Tidigare år har Malena gästats av musikaliska storheter som bland andra Tommy Körberg, Lill Lindfors, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren Martin Fröst, Kalle Moraeus, Georg Riedel och den franska barockorkestern Ensemble Matheus. I sommar delar hon scen med ingen mindre än Helen Sjöholm.

–       Jag nyper mig i armen varje år för att jag får möjligheten att göra de här konserterna! Att få skapa en unik musikupplevelse med några av våra största artister tillsammans med Sveriges bästa musiker på Sveriges absolut vackraste arena. Det är svårslaget!! Och i år är det extra speciellt eftersom Helen är med. Helen är min idol! Hon är Sveriges bästa sångerska och vi har redan börjat experimentera med vad vi ska sjunga tillsammans. Det är barnsligt roligt, faktiskt,säger Malena Ernman.

Blev SÅ glad när jag fick ett lockrop av Malena – en sångerska och person som jag länge beundrat. Jag har dessutom längtat tillbaka till vackra Dalhalla. Det känns som en present att få musicera där med La Ernman och hennes fantastiska musikanter!, hälsar Helen Sjöholm.

Pris fr.:
2 995:-
Dagar:2
Bussresa, 2 st lunch, 2 st fika från buss, 2-rätters middag, del i dubbelrum med frukost, röd biljett sektion A
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen. I Gnarp stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Därefter fortsätter vi till Växbo Krog, där vi ca kl. 11.30 blir serverade lunch inkl. måltidsdryck och kaffe. Nu återstår bara den sista etappen till Tällberg och anländer till vårt hotell Klockargården ca 15.00. Vi får en stund i vårt rum innan vi blir serverade en tvårätters middag vid kl. 16.30. Kl. 18.00 samlas vi utanför hotellets entré för transfer till Dalhalla för att se konserten som börjar kl. 20.00. Direkt efter konsertens slut åker vi tillbaka till hotellet.

DAG 2  Frukost serveras mellan kl. 07.30-10.00. Därefter åker vi till Hantverksbyn i Rättvik där vi strosar omkring en stund innan vi åker vidare. Vi stannar efter vägen och tar en fika från bussen. Vi åker därefter till Skärså, Söderhamn, för mat på Albertina kl. 13.30. Efter maten fortsätter vi resan norrut till respektive hemort.
 

Hotell

Klockargården Hotell
Siljansvägen 456
793 70 Tällberg
Växel: 0247- 502 60
www.klockargarden.com

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
8/7BussMalena Ernman och Helen Sjöholm på DalhallaFullbokad, väntelista2 995:-Boka på väntelista
Powered by Travelize