Malena Ernman- Evita!

Nu intar en av landets mest älskade operasångerskor Göta Lejons scen. Under tre exklusiva tillfällen i oktober sjunger Malena Ernman rollen som Evita ur musikalen med samma namn. Boka en Nöjesweekend och upplev en konsert utöver det vanliga. Vi bor på centrala Clarion Hotel Sign.

Det är en kraftfull konsertversion med en 12-mannaorkester och ensemble, under ledning av Kristofer Nergårdh, som bjuder på allt från klassiker som ”Gråt inte mer Argentina” till het tango.
Ta chansen att se Malena och ensemblen ta sig an Andrew Lloyd Webber och Tim Rice låtskatt om Evita Perons mytomspunna livsöde i Argentina. Det spelar ingen roll om du är operanörd, Malena-fan eller musikalälskare. Med stor orkester och kör blir liveupplevelsen i Göta Lejons intima salong alltid något utöver det vanliga.
 

Pris fr.:
3 255:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, biljett på parkett (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.
 
DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi åker i lämplig till för att hinna till Göta Lejon och konserten som börjar kl.20.30. Biljetterna delas ut av reseledaren på bussen. Avresetid meddelas av reseledare. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.
 
DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsala-trakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid Rasta Tönnebro Värdshus för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
13/10BussMalena Ernman, konsertversion av EvitaMer än 83 255:-Boka
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
20/10BussMalena Ernman, konsertversion av EvitaMer än 83 255:-Boka