Macken- TV-serien på scen

Succén blev för stor! 100 föreställningar räckte inte. Efter ett enormt biljetttryck släpps nu ytterligare biljetter så passa på att boka vår resa och upplev den folkliga framgången, som går över alla gränser. 

”Macken” på scen tar igenkänning till en ny nivå! Favoritnumren från tv-serien fungerar perfekt när Roy och Roger blir musikal. Men det är mer än gamla godingar. Här finns en tidlös skruvad knasighet. Galenskap, helt enkelt.

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Macken – Roy’s & Roger’s Bilservice visades på TV första gången hösten 1986. Serien gjorde Galenskaparna och After Shave folkkära. Sista avsnittet i serien sågs av 3,6 miljoner tittare. Därefter har serien repriserats ett antal gånger i SVT och haft över miljonen tittare varje gång.

Medverkande i Macken – TV-serien på scen är:
Knut Agnred, Anders Eriksson, Claes Eriksson, Per Fritzell, Jan Rippe, Lasse Beischer/Thomas Hedengran, Charlott Strandberg
Medverkar gör också: Den Ofattbara Orkestern XL under ledning av Anders Ekdahl.

Biljettkategori A : Läktarbiljett föreställningen den 14/4  och Parkettbiljett föreställningen den 28/4.

Tidtabell:    
Örnsköldsvik  08.15  
Sollefteå        08.15  
Kramfors      08.50  
Härnösand    09.35  
Timrå  10.05  
Sundsvall 10.25  
Hudiksvall    12.00  
Flera mellanliggande hållplatser efter vägen.
Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign.
Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi äter en gemensam tvårätters teatersupé innan vi åker i lämplig till för att hinna till Cirkus och föreställningen kl.19.30. Biljetterna delas ut av reseledaren på bussen. Avresetid meddelas av reseledare.
Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsala-trakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid Rasta Tönnebro Värdshus för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.

Powered by Travelize