Ledin- Skarpt läge

Han är tillbaka!

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.

Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Tidtabell:
Det finns flertalet mellanliggande hållplatser efter vägen ner mot Stockholm. Samtliga finns i Avreseorter i steg 3 i bokningen.

Avreseort  Tid
Örnsköldsvik  08.15
Sollefteå  08.10
Kramfors  08.50
Härnösand  09.35
Timrå 10.05
Sundsvall  10.25
Hudiksvall  12.00

 

Mer om Tomas Ledin:

Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär. Under de hektiska åren 2011 – 2015 radade Tomas upp ett pärlband av succéer.

Hösten 2011 – var det premiär för den nyskapande och kritikerrosade krogshowen Ledin Showtime. Succén spelades under fyra säsonger för drygt 250 000 personer. Hösten 2011 – uppskattad medverkan i TV4-succén ”Så mycket bättre”. Sommaren 2012 – släpptes listettan och det guldsäljande dubbelalbumet ”40hits/40år”.

Sommaren 2012 – inbjöds Tomas som den första artisten någonsin till SVTs ”Allsångsscenen är din”, en timmeslång direktsänd hyllning. Hösten 2013 – kom folkmusikalbumet ”Höga Kusten”, även det en etta på försäljningslistan. Albumet sålde guld, tilldelades en Grammis.

Våren 2014 – gjordes en framgångsrik konsertturné med Höga Kusten Kapellet, som förlängdes in i sommaren. Sommaren 2015 – var det dags för en klassisk sommarturné i Sverige, Norge och Finland. ”Livs Levande Ledin” sågs av drygt 180 000 personer.

”Tanken på att göra något på en fast scen igen blev minst sagt frestande, att få stå där med ett stort band i ryggen är svårt att tacka nej till. Och sedan, framförallt, mötet med publiken. Det lyckorus och den energi som vi fått uppleva tillsammans, kopplat till alla uppmuntrande kommentarer på sociala medier gjorde att beslutet blev enkelt. Det känns fint nu, som det ska. Både lockande och lite skrämmande att kliva ut på scenen igen.”

 

 

Pris fr.:
3 890:-
Dagar:3
Bussresa, 2 logi med frukost på Clarion Hotel Sign, 2 st bussfika, 2 st serverade luncher på Tönnebro, 2-rätters menybiljett på parkett (delas ut av reseledaren på bussen), transport till och från teatern.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Vi lämnar hemorten på morgonen och stannar på lämplig plats för kaffe efter vägen. Därefter fortsätter vi till Rasta Tönnebro Värdshus, för lunch ca kl. 13.00. Nu återstår bara den sista etappen ner till Stockholm och vårt hotell Clarion Sign. Beräknad ankomst ca kl. 16.45.

DAG 2 Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. Vi åker i lämplig till för att hinna till Cirkus, vi har menybiljetter på parkett så vi sitter kvar vid borden när showen börjar. Avresetid meddelas av reseledare. Direkt efter föreställningens slut åker vi åter till hotellet.

DAG 3 Vi äter frukost innan vi lämnar Stockholm vid 10-tiden. I Uppsalatrakten stannar vi och dricker kaffe och fikar bröd från bussen. Liksom på nerresan stannar vi vid värdshuset i Tönnebro för lunch ca kl. 13.00, innan vi fortsätter resan norrut till respektive hemort.

 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
1/12BussLedin - Skarpt lägeFullbokad, väntelista3 890:-Boka på väntelista