Ledin på Fjällräven Center

Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Under hösten 2017 gick showen på Cirkus i Stockholm och nu tar Ledin sin hyllade show ut på vägarna under kommande höst. Turnén når tio städer däribland Örnsköldsvik.
Boka konsertbiljett + bussresa hos oss och upplev den magiska showen med Ledin i Fjällräven Center!

När: 24/11 2018
Tid: Kl. 19.30
Priser:
Bussresa t/r: fr. 200 :-
Konsertbiljett främre parkett: 1045 :- (väljs som tillval i bokningen)
Konsertstart: ca kl. 19.30

Bussar går från:
Sollefteå via Sidensjö
Kramfors – Nyland – Gallsäter
Härnösand – Nyadal – Ullånger
Sundsvall - Timrå - Sörberge

Samtliga hållplatser finns i Avreseorter i steg 3 i bokningen.

Mer om Tomas Ledin:

Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär. Under de hektiska åren 2011 – 2015 radade Tomas upp ett pärlband av succéer.

Hösten 2011 – var det premiär för den nyskapande och kritikerrosade krogshowen Ledin Showtime. Succén spelades under fyra säsonger för drygt 250 000 personer. Hösten 2011 – uppskattad medverkan i TV4-succén ”Så mycket bättre”. Sommaren 2012 – släpptes listettan och det guldsäljande dubbelalbumet ”40hits/40år”.

Sommaren 2012 – inbjöds Tomas som den första artisten någonsin till SVTs ”Allsångsscenen är din”, en timmeslång direktsänd hyllning. Hösten 2013 – kom folkmusikalbumet ”Höga Kusten”, även det en etta på försäljningslistan. Albumet sålde guld, tilldelades en Grammis.

Våren 2014 – gjordes en framgångsrik konsertturné med Höga Kusten Kapellet, som förlängdes in i sommaren. Sommaren 2015 – var det dags för en klassisk sommarturné i Sverige, Norge och Finland. ”Livs Levande Ledin” sågs av drygt 180 000 personer.

”Tanken på att göra något på en fast scen igen blev minst sagt frestande, att få stå där med ett stort band i ryggen är svårt att tacka nej till. Och sedan, framförallt, mötet med publiken. Det lyckorus och den energi som vi fått uppleva tillsammans, kopplat till alla uppmuntrande kommentarer på sociala medier gjorde att beslutet blev enkelt. Det känns fint nu, som det ska. Både lockande och lite skrämmande att kliva ut på scenen igen.”

 

Pris fr.:
200:-
Dagar:1
Bussresa tur och retur. Ni som bokat biljetter via oss får dem på bussen. Biljetterna är på främre parkett. Bussen avgår 20 min efter showens slut.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
24/11BussLedin - SKarpt Läge, Fjällräven CenterMer än 8200:-Boka
Powered by Travelize