Långkryssning med Birka

Nytt resmål! Rügen är inte bara Tysklands största ö utan den beskrivs oftast som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass. Upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn! På den här resan åker vi tillsammans till och från hemorten med vår chaufför. Kryssningen och resmålen upplever vi på egen hand.

Information om utflykterna vid respektive resmål kommer inom kort.

Under rubriken Dagsprogram nedan hittar du mer information om resan. Se rubriken Avreseorter för information om vilka hållplatser du kan resa från. För mer information om avresetider se steg 3 i bokningen.

Pris fr.:
4 950:-
Dagar:5
Bussanslutning tur och retur. Del i 2 bädds insideshytt inkl halvpension (4 x 3 rätters middag, 3 x frukostbuffé samt 1 brunch)
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 (torsdag 5 juli) Vi startar från respektive hemort på morgonen. Under nerresan stannar vi på Rasta Tönnebro och lämnar tillfälle för lunch. Väl ombord på Birkas kryssningsbåt börjar din ö-luffning med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta glider ut från Stockholm. Innan eller efter du slår dig ned för en trerätters välkomstmiddag bjuds det på Captain’s cocktail och där träffar du några av alla dem som kommer att ta hand om dig under resan. Kvällen bjuder på underhållning och dans.

Dag 2 – Bornholm
Davs (danska för hej) säger vi till resans första ö, Bornholm. Vi lägger till i Rönne med korsvirkeshus och kullerstensgator. Se dig om på ön med flest soltimmar i Danmark på egen hand eller under någon av våra utflykter! Gillar du aktiviteter kan du cykla eller vandra. På kvällen sätter vi oss till dukat bord och säger farväl till Bornholm för denna gång.

Dag 3 – Rügen
Vi vaknar upp på Rügen, Tysklands största ö. Upplev ännu mer genom att följa med på någon av våra guidade utflykter. På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi glider ut från hamnen i Sassnitz på väg till Gotland.

Dag 4 – Gotland
Ny dag och ö-luffningens sista ö. Vi lägger till i världsarvstaden Visby. Här kan du vandra runt med en guide som berättar om Visbys historia eller strosa omkring på egen hand. Om du vill se mer av Gotland, finns flera guidade utflykter att välja på. Tillbaka ombord slår vi oss ned för att tillsammans njuta av kryssningens sista middag.

Dag 5
Dagen tillbringas till havs. Delta i aktiviteter, shoppa till förmånliga sjöpriser, koppla av på soldäck, se havsutsikten från promenaddäck eller unna dig en härlig behandling i spa-anläggningen på däck 10. Här kan du njuta en stund i utomhusjacuzzin med utsikt över Stockholms skärgård och inloppet, innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen, fyllda av nya upplevelser. Här möter en Byberg & Nordinbuss och chaufför upp och tar Er hem till respektive hemort. Precis som på nerresan stannar vi på Rasta Tönnebro och lämnar tillfälle för middag.

 

 

Avreseorter

Örnsköldsvik ReseC
Bjästa Busstation
Docksta E4
Ullånger OK hlp E4
Gallsäter gamla E4
Sollefteå ReseC
Bollsta Busstation
Väja gamla NCB kontoret
Kramfors ReseC
Hälledal gamla kiosken
Utansjö busshållplats
Höga Kustenbron parkering E4
Älandsbro hpl Köpcentrum
Härnösand ReseC
Antjärn hlp Stegbo Möbler
Torsboda Ybuss hpl
Sörberge norra hlp E4
Timrå centrum hlp E4
Sundsvall Busstation
Kvissleby Ybuss hpl gamla E4
Gnarp Statoil Ybuss hlp
Harmånger E4 hlp Ybuss
Hudiksvall ReseC
Iggesund hlp nya E4:an
Enånger hlp nya E4:an
Söderhamn ReseC
Hagsta Krog
Uppsala ReseC
Stockholm Birkaterminalen Stadsgårdskajen

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
5/7BussLångkryssning med BirkaMer än 84 950:-Boka
Powered by Travelize