Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill jobba hos oss! De tjänster vi utlyser hittar du om du scrollar nedåt. Du hittar också information om bussförarutbildning via Yrkesakademin och Arbetsförmedlingen. 

”Personalen är vår viktigaste resurs” är en sliten klyscha, men hos oss är det sant. Utan duktiga förare och administratörer – ingen verksamhet. Vi vill vara en bra arbetsgivare och jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarbetare ska uppfatta oss så.

Hos oss på Byberg & Nordin får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet spänner över många områden, såsom linjetrafik, skoltrafik, taxi & färdtjänst, gruppresor för företag & föreningar och expressbusstrafik genom 50% ägda bolaget Ybuss. Vi är även researrangör för programresor i Sverige och Europa, teater- och nöjesresor. Företaget har idag över 360 medarbetare och omsätter ca 260 mkr. I vår verksamhet arbetar buss- och taxiförare, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad, ekonomer och administratörer.

Vi bedriver trafik i hela Västernorrland samt i Gävleborg (Bergsjö, Nordanstig) och har kontor i följande områden:

Örnsköldsvik
Höga Kusten (Docksta/Nordingrå)
Sollefteå
Kramfors
Härnösand

Just nu söker vi:

Vi söker Bussförare till vår verksamhet i Örnsköldsvik med omnejd!
 
Bredbyn:
 1. Timanställning med möjlighet till tillsvidare

 Ö-vik och Köpmanholmen:
 Skola, linje samt turist- och beställningstrafik.
 1. Timanställningar med möjlighet till tillsvidare. Garanterat mycket tid.
 2. Vikariat i Köpmanholmen september och oktober på 100%.

Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket i vissa fall innebär arbete på omväxlande tider.

 För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
-  D-körkort
 - YKB
 - Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som bussförare

Läs mer om tjänsten och ansök genom att klicka här ( du omdirigeras till Björks & Bybergs ansökningsformulär)

Sista ansökningsdag: 2017-09-30.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt!

Kontaktperson områdeschef Jens Byberg tel. 010-7220351 
 

Är du intresserad av andra tjänster än de vi utlyser?  Skicka då in din intresseanmälan till
Länk till allmän jobbansökan hos Byberg & Nordin (du kommer till koncernens ansökningsformulär)

 

Vill du bli bussförare? Här finns utbildning.
Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig? Yrkesakademin bedriver bussförarutbildning i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen är tillgänglig för dig som behöver uppdaterad eller ny kompetens inom området, som är eller blir inskriven på Arbetsförmedlingen och bedöms lämplig för yrket. Kontakta din handläggare redan idag för att få mer information om hur du söker och om när nästa utbildningsomgång startar!

 

Kort om koncernen:

Byberg & Nordin ingår i Björks & Byberg-koncernen och är en av fyra delägare. Koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige. Tillsammans är vi idag en av landets största privatägda aktörer i branschen. Koncernen bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder och har drygt 1900 medarbetare och en flotta på cirka 900 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet – ingenting är omöjligt!

I koncernen ingår idag Byberg & Nordin Busstrafik AB, A Björks, Björks Buss, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks 24-7, VDL Bus & Coach, Weidermans Buss och Lindbergs Buss.
 

Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom alla bolag i koncernen Lediga tjänster Björks & Byberg